Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OMNIS: Brno poprvé hostilo Elfetex Fest (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.12.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OMNIS: Brno poprvé hostilo Elfetex Fest


OMNIS: Brno poprvé hostilo Elfetex Fest
Olomoucká společnost Omnis Olomouc pořádá již léta regionální elektrotechnické výstavy. Avšak letos vůbec poprvé zavítali pořadatelé s tímto projektem také do moravské metropole. Více informací zde ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.12.2009

Olomoucká společnost Omnis Olomouc pořádá již léta regionální elektrotechnické veletrhy. Avšak letos vůbec poprvé zavítali pořadatelé s tímto projektem také do moravské metropole.

Pokud tyto výstavy neznáte, rozhodně si nepředstavujte akci jako pražský Amper. Na těchto regionálních výstavách totiž vůbec nejde o velikost výstavní plochy. I na malém prostoru se dá elegantně předvést sortiment a i přestože se regionální výstavy nekonají ve velkých halách, pořadatel nabízí účast několika desítek vystavovatelů. V brněnské Wannieck Gallery se jich ve dnech 8. a 9. října 2009 sešlo více jak 50.

Jako obvykle bylo pro návštěvníky veletrhu nachystáno občerstvení a také tombola. Nechyběl ani dvoudenní doprovodný program, který již tradičně zaštiťovala společnost L.P.Elektro se seminářem zaměřeným na aktuální témata.

Krátký sestřih z Elfetex Festu sledujte zde ...

www.omnis.cz

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.