Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

BVV: Elektro na strojírenském veletrhu 2003 v Brně


Document Actions
stroj03_1.jpg
45. Mezinárodní strojírenský veletrh 2003. Jubilejní 45.ročník MSV proběhne spolu s druhým ročníkem mezinárodního veletrhu Transport a Logistika 15. – 19. 9. 2003 v Brně. Víte, co lze letos očekávat?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 17.06.2003

Nabídne produkty a služby dvou a půl tisíce vystavovatelů, oborové trendy a nové technologie. Samozřejmě nebudou chybět ani aktuální informace ze světa průmyslu a obchodu.
Zvýrazněným oborem ročníku byla vyhlášena energetika a silnoproudá elektrotechnika. V poslední době podporuje prezentace Českomoravská elektrotechnická asociace. Právě MSV je pro energetické společnosti ideální příležitostí ke kontaktům s partnery z různých průmyslových oborů. Navíc, blíží se termín otevření trhu pro další odběratele, z nichž mnozí patří ke klientele MSV.

Veletrh ve znamení elektrotechniky...
Zvýrazněným oborem ročníku byla vyhlášena energetika a silnoproudá elektrotechnika. Právě MSV je pro energetické společnosti ideální příležitostí ke kontaktům s partnery z různých průmyslových oborů. Navíc, blíží se termín otevření trhu pro další odběratele, z nichž mnozí patří ke klientele MSV.

 

Konkurence mezi dodavateli elektrické energie....
Distribuční společnosti čeká tvrdý konkurenční boj, pro který si mohou vybudovat dobré výchozí pozice právě na brněnském Mezinárodním strojírenském veletrhu. K účasti na letošním ročníku je už přihlášena většina regionálních distributorů. Chybět nebudou ani společnosti ČEZ a E.ON.

Náš vstup do EU....
Velká pozornost bude věnována také vstupu do Evropské Unie. MSV by se měl stát „portálem informací“, které firmy potřebují znát před vstupem do EU. Dalším velkým tématickým okruhem budou konkurenční změny. Konkurenceschopnost totiž bude po našem vstupu do EU klíčová.

Vedle prezentací také....
Součástí veletrhu bude opět bohatý doprovodný program. Ve spolupráci s mnoha institucemi je připraveno více než čtyřicet odborných konferencí a seminářů. Jako příklad můžeme uvést Sněm svazu průmyslu a dopravy, či celostátní setkání elektrotechniků.

Veletržní ocenění....
Jako vždy budou exponáty bojovat o prestižní Zlaté medaile. Slavnostní ceremoniál, na kterém se budou tato ocenění vyhlašovat, se však uskuteční již první den MSV. Vybrané firmy tak budou moci svůj úspěch zúročit již v průběhu veletržní prezentace.

Novinkou je však spojení soutěže o Zlaté medaile s projektem Česká hlava. Jeho smyslem je podpora vědy, techniky, vývoje a poznání. Tyto ceny, které by se měly stát tuzemskou obdobou Nobelových cen, jsou každoročně udělovány nejlepším osobnostem v osmi základních kategoriích.

Jsou ještě volné plochy?
„Pavilony brněnského výstaviště jsou již téměř vyprodány, proto neváhejte s rozhodováním o podání přihlášky,“ říká ředitel obchodní skupiny a.s. Veletrhy Brno Jiří Rousek. Mimořádný zájem o prezentaci mají totiž i nové firmy z tuzemska i zahraničí.

Další informace o 45. mezinárodním strojírenském veletrhu a 2. mezinárodním veletrhu dopravy a logistiky Transport a Logistika 2003 naleznete na http://www.bvv.cz/msv.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933