Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Opasek na nářadí pro vytíženého elektrikáře (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.10.2001
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Opasek na nářadí pro vytíženého elektrikáře


brasnicka.gif
Praktická pomůcka pro všechny, kteří chtějí mít volné ruce a přitom nářadí hezky pěkně stále při sobě. Například elektromontér, který "prozvoňuje" a zapojuje kabely v polích. Tedy pokud potřebuje mít sebou nezbytně nutné nářadí, přemísťovat se a přitom mít volné ruce, tak mi tato brašnička na nářadí připadá velmi vhodná.
Miroslav Minařík, ze dne: 3.10.2001


Například elektromontér, který "prozvoňuje" a zapojuje kabely v polích. Tedy pokud potřebuje mít sebou nezbytně nutné nářadí, přemísťovat se a přitom mít volné ruce, tak mi tato brašnička na nářadí připadá velmi vhodná. Vzpomínám si na návštěvu ptáčkových drátařů (skupina Ptáčka EZ Brno, rozvaděče), kde často používané pomůcky měli montéři pověšeny na provázcích kolem krku.

Samozřejmě to se psal rok cca 1985 a od té doby se ledacos změnilo.

Uvedenou pomůcku jsem viděl na stánku firmy Novato, bohužel stánek vůbec nebyl mezi elektrofirmami, ale mezi strojírenskými produkty. Což si myslím, že je škoda. Po té jsem navštívil stánek p.Nitsche, kde jsem sice uviděl obdobnou nabídku, leč uvádět bližší informace na Internetu považují za zbytečné. Proto případným zájemcům nezbývá nic jiného než se obrátit na firmu Novato.

Používáte podobný opasek také?

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.