Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Ohlédnutí RITTAL za rokem 2020 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.12.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Ohlédnutí RITTAL za rokem 2020


Ohlédnutí RITTAL za rokem 2020
Jak vidí rok 2020 Leoš Blažek z RITTAL Česká republika? Kdy přišly změny v plánech českého zastoupení? Ano, byl to zrušený veletrh AMPER. Co se dělo za plány v okamžiku, kdy v této zemi nikdo nevěděl, co se bude dít v nejbližším období? V jediný okamžik byly všichni výrobci a zastoupení v plánovaných prezentacích na bodě nula. Obecně vžitá představa, že izolovaná práce z domova podá stejné výsledky se rozplynula po nějaké době všem stejně. Jak se tedy nakonec tvořila nouzová strategie? Jak se digitalizace firemních procesů zabydlela v týmu českých pracovníků? Co nás čeká v roce 2021?
Tým portálu Elektrika, Komerční sdělení, ze dne: 29.12.2020



Jaro, které pro nás v Česku začalo v březnu tohoto roku nebylo jednoduché v žádné společnosti. RITTAL nevyjímaje. Žádná společnost nebyla před vládními nařízeními ve výhodě. Co dělat? Setrvat nebo se vrhnout do neznáma? Otázka, na kterou nikdo neměl přesnou odpověď. Jak to probíhalo v českém týmu?



Home office je řešením pro všechny, kteří pracující především pouze s informacemi. Také se takový model musí v týmu nejdříve zažít než se uvede do ostrého provozu. Příležitost však nebyla.

Co si od RITTALu letos připomeneme?


... přehled webcastů RITTAL 2020:

Co nás všechny čeká v následujícím roce nikdo neví, ale všichni se připravují na nové kombinace, které nám obchodní dějiny ještě nenapsaly.

Více technických materiálů o produktech RITTAL naleznete zde v redakční knihovně!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Rittal Czech - Ke Zdibsku 182, Zdiby u Prahy - 234 099 000 - info@rittal.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.