Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Znáte skutečný stav vaší elektroinstalace? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.08.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Znáte skutečný stav vaší elektroinstalace?


OEZ: Znáte skutečný stav vaší elektroinstalace?
Víte, co může způsobit zastaralá elektroinstalace? Tušíte, jak se chová nefunkční jistič? Dovedete si spočítat ekonomické ztráty z dlouhého výpadku elektrické energie zapříčiněné zastaralou a nevhodnou elektroinstalací? Nefunkční jistič nic nechrání, naopak může být sám příčinou výpadku provozu nebo požáru! Zamezte ztrátám. OEZ nyní každému nabízí – rychlé a profesionální řešení! Nabízíme ...
Komerční sdělení, ze dne: 20.08.2012

 

Nefunkční jistič nic nechrání, naopak může být sám příčinou výpadku provozu nebo požáru! Zamezte ztrátám. OEZ nyní každému nabízí – rychlé a profesionální řešení! Nabízíme revizi, údržbu či náhradu starých přístrojů. Navíc mimořádně za výhodnější cenu.
 

Odstavení výroby po havárii rozvaděče je časově, organizačně i ekonomicky náročné.

OEZ je tu pro vás. Jištění elektrických obvodů a zařízení nízkého napětí se věnujeme už více než 70 let. Přístroje vyvíjíme, vyrábíme, distribuujeme a umíme zajistit jejich bezproblémový provoz v průběhu jim předurčeného životního cyklu. Vyberte si. Nabízíme vám řešení na míru!

Nyní mimořádně nabízíme

Příklad Retrofitu jističe ARV 1036 v průmyslovém rozvodu


Před retrofitem


Po retrofitu

Obvyklá cena tohoto retrofitu je 105.000Kč včetně montáže. V době platnosti mimořádné nabídky bude cena přibližně 73.000Kč (přesná cena závisí na velikosti a výbavě nového jističe) Obvyklá cena revize a údržby jističe ARV je 7.000Kč. V době platnosti nabídky zaplatíte za údržbu jističe ARV… 4.900Kč.

Miroslav Uher, OEZ s.r.o.

 

Pokud pracujete v oboru a
chcete více informací o servisních službách OEZ a náhradách starších přístrojů
"klikněte zde"!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.