Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Získejte nové poznatky na našich seminářích (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.03.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Získejte nové poznatky na našich seminářích


OEZ: Získejte nové poznatky na našich seminářích
Chcete si získat či zachovat přehled o novinkách uváděných na trh? Nejenom listováním katalogů a časopisů se dozvíte nové informace. Přijďte také na seminář. Odborníci z Oez pro vás již tradičně připravili sérii seminářů po celé republice ...
Komerční sdělení, ze dne: 6.03.2009


Odborné semináře OEZ jsou již tradiční formou, kterou firma informuje o novinkách v sortimentu přístrojů uváděných na trh. Tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších odborníků OEZ tímto způsobem předává nové poznatky týkající se jištění v oblasti rozvodů nízkého napětí. V letošním roce získají účastníci semináře informace o novinkách v pojistkovém programu Varius, v řadě kompaktních jističů Modeion, modulárních přístrojů Minia, budou seznámeni s další verzí programu Sichr 9. Neopomeneme představit ani úplnou novinku v našem produktovém portfoliu - přístroje pro spínání a ovládání Conteo. Již tradičně je nedílnou součástí seminářů rozsáhlá expozice produktů OEZ. Cílem OEZ je umožnit účast na seminářích co největší skupině elektrotechnických odborníků. Semináře jsou proto bezplatné a jsou též zařazeny do projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT.

Nový ročník seminářů se odehraje v únoru a březnu 2009 ve dvanácti prezentacích v jedenácti městech České republiky. Znovu tak naplňujeme slogan "Jedeme k Vám". Registrovat na Semináře 2009 se lze nejsnadněji a nejrychleji prostřednictvím webových stránek www.oez.cz. Pro přihlášení můžete využít i níže uvedených kontaktů. Vzhledem k omezené kapacitě sálů a tradičně velkému zájmu veřejnosti se přihlaste nejpozději 14 dnů před termínem Vámi vybraného semináře. Prezence proběhne vždy od 8.00 do 9.00 hodin, předpokládaný časový rozsah semináře je od 9.00 do 13.00 hodin. Občerstvení o přestávkách je zajištěno.

Témata přednášek:

Přehled termínu jednotlivých seminářů naleznete zde nebo v našem kalendáři.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.