Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Zákazníci ELMAN přispěli na školu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.11.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Zákazníci ELMAN přispěli na školu


OEZ: Zákazníci ELMAN přispěli na školu
Nákupem přístrojů a dalšího sortimentu od OEZ v období od 1. května do 31. srpna 2012 přispívali zákazníci velkoobchodu ELMAN s.r.o. ke zkvalitnění výuky ve Střední škole řemesel a služeb v Moravských Budějovicích. Cílem akce bylo získat prostředky na frekvenční měnič, který se ihned stal nedílnou součástí odborného výcviku žáků.
Komerční sdělení, ze dne: 5.11.2012



Nákupem přístrojů a dalšího sortimentu od OEZ v období od 1. května do 31. srpna 2012 přispívali zákazníci velkoobchodu ELMAN s.r.o. ke zkvalitnění výuky ve Střední škole řemesel a služeb v Moravských Budějovicích. Cílem akce bylo získat prostředky na frekvenční měnič, který se ihned stal nedílnou součástí odborného výcviku žáků.


Jak akce probíhala?
Za každých 100Kč nákupu produktů OEZ získal zákazník jeden bod na podporu školy. Pět zákazníků, ať již firem nebo živnostníků, s největším počtem bodů se následně zúčastnilo slavnostního předání daru škole, kterým byl již zmiňovaný  frekvenční měnič Sinamics od firmy Siemens.

Slavnostní předání spojené s prezentací OEZ proběhlo 21. září za účastni zástupců SŠŘS,  OEZ i Siemens v prostorách velkoobchodu ELMAN. "Není zvykem, aby se firmy zapojovaly do vzdělávání mládeže a zvláště programově, jak to dělá OEZ. Těší mne, že i naši odborní učitelé z toho dokázali vytěžit maximum a škola i její žáci z toho profitují," připomněl Ing. Jaroslav Doležal, ředitel Střední školy řemesel a služeb v Moravských Budějovicích.

Do akce se zapojily desítky zákazníků velkoobchodu Elman.  "Myslím, že našim zákazníkům se myšlenka podpory školy zalíbila, protože skutečně kvalitních elektrikářů není dostatek. Akce nebyla jen o tom, koupit a jít, ale měla i hlubší myšlenku," řekl Norbert Mayer ml. vedoucí prodeje a zásobování Elman.




Kterých pět zákazníků nejvíce přispělo?
Byli jimi Vlastimil Holík, firma Remont - Antonín Vítámvás, Rostislav Břinek, ZD Budkov - Václav Posád a firma SWN - Milan Japanský.

"Pro mě je důležité, že vidím efekt této akce. Škola skutečně obdržela požadovaný přístroj  pro výuku. Věřím, že přispěje k tomu, aby žáci školou jen neprošli, ale skutečně se naučili elektrikářské řemeslo," zdůraznil Vlastimil Holík, jenž svými nákupy sortimentu OEZ přispěl nejvíce.



"Děkujeme zákazníkům, velkoobchodu ELMAN i škole za spolupráci. V podpoře elektrotechnických škol budeme nadále pokračovat," přislíbila závěrem vedoucí obchodního marketingu OEZ Ing. Magdalena Vlčková.

O společnosti OEZ
Za sedm desítek let působení na trhu se společnost OEZ stala z výrobce jističů a pojistek komplexním dodavatelem produktů a služeb v oblasti jištění elektrických obvodů a zařízení nízkého napětí.

Firma disponuje vlastními výrobními a vývojovými kapacitami, úzce spolupracuje s výzkumnými institucemi a vysokoškolským sektorem.

V roce 1994 se OEZ stal soukromou, ryze českou firmou. Dynamický rozvoj společnosti předznamenal vstup silného zahraničního partnera. Tím se v roce 2007 stal koncern Siemens. Pod jeho vedením OEZ významně rozšířil výrobu jak v rozsahu produktového portfolia, tak v kvantitě. Významně také vzrostl i počet zaměstnanců. Firma v současnosti zaměstnává více než 1600 pracovníků.

Výrobky OEZ nacházejí uplatnění v energetice, průmyslu, infrastruktuře i bytové výstavbě. Neodmyslitelnou součástí nabídky jsou rozsáhlé služby servisu a technické podpory.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.