Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

OEZ uvádí novou řadu kompaktních jističů 3VA!


Document Actions
OEZ uvádí novou řadu kompaktních jističů 3VA!
Největší letošní novinkou letohradské firmy OEZ je uvedení nové řady kompaktních jističů 3VA. Avšak situace ve výstavnictví v souvislosti s Covid-19 nepřála konvenčnímu představení. OEZ připravila ve třech dnech (NE) tradiční webcasty, na kterých se dozvíte všechny zásadní podrobnosti. Webináře jsou netradiční již proto, že nejsou ohraničeny povinnou registrací, nejsou závislé na žádném prezentačním software. Sledovat je můžete ve standardním prohlížeči (i) mobilního telefonu kdekoliv v dosahu datového připojení ...
Tým portálu Elektrika, Komerční sdělení, ze dne: 1.05.2020


Technický vývoj nezastaví ani válka ani mor, ...říkávali naši dědové. A je tomu i letos, kdy výjimečný stav téměř zastavil ekonomiku. Novinky se rodí, je pouze otázkou kdy a za jakých okolností se objeví na trhu.





Letohradský tým avízuje (NE)tradiční Odborný webinář OEZ
je náhradou za zrušené Odborné semináře a jeho účelem bude seznámit veřejnost s touto významnou změnou. Odborné přednášky zazní z úst inženýrů a specialistů, které jistě velmi dobře znáte z výše zmíněných seminářů.




Co se dozvíte?
Obecný úvod o 3VA, základní technické informace, parametry a obecné seznámení s produktem zazní první den od Jiřího Novotného a Jana Krejčího. Druhý den se dozvíte vše potřebné o softwarové a technické podpoře jističů 3VA a novinkách v programech Sichr a Konfigurátor. Druhý webinář povede softwarový specialista Adolf Hubálek. Poslední den je vyhrazen pro dotazy a připomínky, kdy budou řečníci v přímém přenosu odpovídat na nejčastější otázky týkající se jističů 3VA.  

Kdy a kde představení jističů 3VA uvidíte?
12., 13. a 14. května 2020 ...
... zde na portále nebo živé vysílání z OEZ lze sledovat ve vyskakovacím okně na celém portále Elektrika jako video.
Pokud chcete úsporný audiokanál, bude funkční na adrese http://radio.elektrika.cz

Své dotazy lze pokládat 
  • telefonicky se lze do vysílání připojit via GSM 773 123 100
  • během živého vysílání přes SLI.DO zde
  • v diskusním tématu zde

Během živého vysílání nevolejte přednášejícímu na mobilní číslo a dotazy pokládejte pouze výše uvedenými způsoby. Nemá možnost sledovat tolik různých informačních kanálů najednou.

Registrace není povinná. Kdo chce získat podpůrné materiály a detaily přednášek, může si o ně zažádat níže uvedenou objednávkou.




OBJEDNEJTE SI NA TYTO UDÁLOSTI
studijní podklady
níže uvedenou objednávkou!



 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OEZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Hledáte podrobné informace o tom, jak si vybrat správný jistič, jaké příslušenství k němu můžete získat a jaké má technické parametry? Jaká je možnost přizpůsobení různým potřebám? S čím jsou 3WA kompatibilní? Jak dalece se dají jednoduše upravovat nebo rozšiřovat. V tomto materiálu nalezneme popis online nástroje k jejich konfiguraci. Lepší ovládání a dohled nad spotřebou energie. Krátké pozastavení sledujte zde ...
Měsíc březen je tradičně hlavní informační sezónou. V březnu získáváme nejvíce informací z celého roku a OEZ si k tomuto období připravil opět silné dávky svých přednášek. Jaká budou témata? Letos bude řeč i o pravidlech připojování jističů v rozvaděčích! Co bude k vidění a testování? Například funkční záskokový automat, retrofit s novým jističem 3VA27, způsob ovládání motorového pohonu jističe 3VA ... Ve kterých městech přednášky budou? A konečně, jak se přihlásit?
Technický sešit poskytuje informace o nadproudových spouštích jističů 3VA, včetně detailních technických specifikací, nastavení a aplikací. Obsahuje popisy termomagnetických a elektronických nadproudových spouští, průvodce pro nastavení vypínacích charakteristik, přehled provedení nadproudových spouští a specifické informace o jednotlivých typech nadproudových spouští. Dokument je užitečný pro technické specialisty a inženýry zaměřené na ochranu elektrických obvodů a optimalizaci jejich výkonu. Více zde ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933