Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Sportovní den 2010 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.07.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Sportovní den 2010


OEZ: Sportovní den 2010
Letohradská společnost OEZ pravidelně pořádá pro své zaměstnance sportovní den. Přestože účast je nepovinná, větší část zaměstnanců se zúčastňuje. Více informací o letošním sportovním dni naleznete zde ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.07.2010


Každý rok se na jeden červnový pátek uzavřou vstupní brány letohradské společnosti OEZ a její pracovní prostory osiří. Již několik let je pro zaměstnance této společnosti nachystán sportovní den. Ti soutěživí mohou bojovat v disciplínách jako je volejbal, nohejbal, bowling, tenis nebo pingpong, ostatní se pak mohou vydat na turistický pochod nebo mohou do okolní přírody vyrazit na kolech.

O uskutečnění letošních již 12. sportovních her v pátek 18. června (hlavně disciplín plánovaných venku) panovaly jisté pochybnosti, neboť meteorologové hlásili silné přívalové deště. Ty sice posouvaly domluvené začátky, během dne potrápily cyklisty i pěšáky, nicméně na večer se počasí již umoudřilo a k večernímu vyhlašování výsledků soutěžních disciplín s následnou zábavou v nedalekém Šedivském lomu už svítilo sluníčko. 

Přestože je účast na sportovním dni nepovinná, možnost potkat se s kolegy v neformálním prostředí si nenechá ujít převážná část zaměstnanců.

Na průběh sportovního dne v loňském roce zachyceného naší kamerou se můžete podívat zde ...

OEZ s.r.o. působí na elektrotechnickém trhu již bezmála sedmdesát let. Od roku 2007 je součástí skupiny Siemens. Se svými 1600 pracovníky významně ovlivňuje zaměstnanost na Orlicku.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.