Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Rozvoj vývojové zkušebny (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.07.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Rozvoj vývojové zkušebny


OEZ: Rozvoj vývojové zkušebny
Společnost OEZ u nás patří k elektrotechnické historii. Nedílnou součástí firmy byla vždy zkušebna spínacích a jisticích přístrojů. Její význam vzrostl vstupem strategického partnera – společnosti Siemens do letohradské firmy v roce 2007. V posledních letech zde proběhl významný rozvoj zkušebních kapacit a technologií. O rozvoji vývojové zkušebny nám více prozradil vedoucí technické kanceláře OEZ Jan Krejčí.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.07.2015


Na AMPER fóru 2015 jsme se zástupcem firmy OEZ hovořili o vývojové zkušebně, novém školícím centru v Letohradě i o novinkách - rozvodných skříních RZA, sjednocení pojistkových odpínačů pro válečkové pojistky a rozšiřování retrofitů.


Krátce o společnosti OEZ
Společnost OEZ působí na elektrotechnickém trhu více než sedmdesát let. V roce 1994 přešla do soukromého vlastnictví a za tu dobu kompletně inovovala a rozšířila výrobní program. Společnost se tak postupně zařadila k lídrům trhu středoevropského regionu. Od roku 2007 je OEZ součástí skupiny Siemens. Se svými 1.800 pracovníky významně ovlivňuje zaměstnanost na Orlicku.

Aktuální papírový katalog produktů OEZ
si můžete objednat přes Modrou planetu na stránkách OEZ.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.