Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ roadshow16: Lištové pojistkové přístroje Varius (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.08.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ roadshow16: Lištové pojistkové přístroje Varius


OEZ roadshow16: Lištové pojistkové přístroje Varius
OEZ představila na Roadshow 2016 novinky v portfoliu Varius. Zcela inovovala tvář lištových pojistkových přístrojů. Původní lištové pojistkové odpínače FD a pojistkové lišty FR nahradily nové typy s označením FSD a FSR. Inovace v portfoliu mají hlavně zjednodušit montáž a zajistit lepší odvádění tepla z přístroje. Příslušenství původních přístrojů FD a FR je přitom přímo kompatibilní s novými přístroji.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.08.2016


O novinkách v portfoliu Varius přednášel Ondřej Doležal:


Celý vývoj lištových pojistkových přístrojů byl veden s cílem udržet stejnou technickou úroveň a technické parametry, díky kterým jsou přístroje tak oblíbené mezi našimi zákazníky. Samozřejmě, přinesli jsme i pár novinek, které hlavně mají zjednodušit montáž a zajistit lepší odvádění tepla z přístroje.


I nadále jsou součástí našeho portfolia přístroje velikosti 00, 1, 2 a 3 do 630 A s roztečí přípojnic 100 a 185 mm, které splňují podmínky nejvyššího stupně kategorie užití AC-23B.

Nové lištové pojistkové přístroje FSD a FSR jsou přímou náhradou původních přístrojů FD a FR.


Nově vám vedle původního příslušenství lištových pojistkových přístrojů nabízíme krytí připojovacího prostoru lištových pojistkových odpínačů OD -FSD123 -KPK a jednodušší kontrolu stavu pojistkové vložky pomocí víka s LED signalizací OD -FSD.. -VS.

Příslušenství původních přístrojů FD a FR je přímo kompatibilní s novými přístroji a můžete ho i nadále používat pro obě řady. Provedli jsme jen sjednocení typového označení s ostatním příslušenstvím pojistkových systémů Varius, např.:
KP-F123 -> OD-FS123-KP,
VZ-FD12  -> OD-FSD12-VZ.

Změny v portfoliu lištových přístrojů, stejně jako i další změny v produktové skupině, jsme pro vás kompletně zaznamenali v novém katalogu Pojistkové systémy Varius. Katalog je pro vás k dispozici od podzimu 2015.


Katalog má novou strukturu a formu. Uspořádán je podobně jako nový katalog Modulárních přístrojů Minia, který se setkal s velmi kladnou odezvou.

Katalog je rozdělen do třech hlavních částí:

V první části můžete najít:


ve druhé části:

Poslední část je jako dosud věnována vysvětlení technických pojmů a podmínek použití předtím popsaných přístrojů.

Na začátku jednotlivých kapitol je Přehled provedení, který vám na první pohled umožní seznámit se s jednotlivými přístroji a jejich příslušenstvím. Po úvodních stránkách pokračují stránky s obchodními a technickými údaji k jednotlivým produktům, jak jste byli zvyklí i doteď. Nově ale pod základními informacemi o přístrojích můžete najít i seznam příslušenství, a to ke každé skupině pojistkových přístrojů a pojistkových vložek zvlášť.

Aktuální papírový katalog Varius
si můžete objednat přes Modrou planetu na stránkách OEZ.
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.