Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Příručka elektrotechnika (jistící přístroje) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.03.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Příručka elektrotechnika (jistící přístroje)


OEZ: Příručka elektrotechnika (jistící přístroje)
Český výrobce jistících prvků oprášil tradici a vydal aktualizované vydání oblíbené příručky. Informační materiál je zaměřený na objasnění související teorie o vyráběných produktů OEZ, ale současně poskytuje základní principy, které by se měly vyučovat na odborných školách. Příručku oceňují nejen elektrotechnici v praxi, pro které je část obsahu spíše pro opakování, ale také učitelé a začínající odborníci. O čem přesně tato pomůcka je, se dozvíte v krátké recenzi ...
Filip Horáček, ze dne: 21.03.2018



OEZ na letošních odborných seminářích představila kromě dalších technických informačních podkladů také dva díly Příručky elektrotechnika. Formát A5 signalizuje příručku a po nahlédnutí do obsahu tomu tak opravdu je.


Dnes žijeme v informačním prostředí, kdy nelze očekávat aktuální relevantní informace z oficiálních učebnic nebo technických norem. Je důležité se stále seznamovat s nově vyvíjenými prvky výrobců, protože právě za jejich vývojem naše školství i normalizace pokulhává. Částečně to zastupují edukativní katalogy některých výrobců a někteří z nich investují do dalších vzdělávacích materiálů, třeba do podobných této příručce.


Pro větší náhled kliknout!

Co v obou dílech nalezneme


Pro větší náhled kliknout!




Pro větší náhled kliknout!

Technické podrobnosti a schémata zapojení určitě potěší nejednoho odborníka. Tedy i přes to, že renomovaný technik již vše zná "jak když bičem mrská", přesto existují mladí a také další, kteří si rádi opráší již zapomenutou problematiku. Na rozdíl od jiných informačních zdrojů, tento materiál je závazný. Tedy garantuje jej OEZ.

Na letošních odborných seminářích jsme sledovali zájem o tyto publikace. Podle slov účastníků se líbí menší formát (A5)  a podrobnosti o selektivitách, principy automatického odpojení, zkratové proudy, ale třeba i podrobnosti druhů vyráběných pojistek. A co je důležité připomenout je skutečnost, že s problematikou této příručky pracuje vypočtový software SICHR.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat
o zaslání papírového provedení příručky OEZ

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.