Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Přepěťové ochrany - aplikační příručka (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.11.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Přepěťové ochrany - aplikační příručka


OEZ: Přepěťové ochrany - aplikační příručka
Orientace v ochranách proti přepětí není v dnešní době nové ČS EN 62 305 zrovna snadná. Česká značka OEZ vydává aplikační příručku se základními informacemi pro projektování ochran proti přepětí. Z oblasti elektromagnetické kompatibility toho bylo již napsáno hodně, ale...
Jaroslav Borovec, ze dne: 2.11.2009


Česká značka OEZ vydává aplikační příručku se základními informacemi pro projektování ochran proti přepětí. Z oblasti elektromagnetické kompatibility toho bylo již napsáno hodně. Ovšem od každého výrobce se očekává závazný postup použití jeho výrobků. Proto je mi jasné, že i OEZ zapracoval na technické podpoře.

Útlý technický sešit zkraje pojednává o základní terminologii a vysvětlení častých jevů. Názorné nákresy zobrazují možné varianty úderů blesku. Jsou rozděleny do čtyř aplikačních skupin:

Ilustrativní názorné nákresy jsou doplněny o fotografie správného rozmístění přístrojů v rozvaděčích. Dále v sešitě nalezneme v části užitečných informací vysvětlení správné instalace třetího stupně ochrany, koordinace přepěťových ochran, jištění přepěťových ochran nebo také pravidla pro vlastní montáž.


Pro větší náhled kliknout!

V katalogové části nalezneme technické tabulky, fotografie přepěťových ochran OEZ, jejich náčrtky a rozměry. V poslední složené straně obalu jsou vloženy listy aplikační části příručky. Jsou na tvrdším papíře vhodném i do dílenského prostředí. O této technické podpoře určitě uslyšíte na připravovaných seminářích, ale objednat si ji lze již teď!

Aktuální příručku Přepěťové ochrany OEZ
si můžete objednat přes Modrou planetu na stránkách OEZ.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.