Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Novinky 2020 ve třech dílech zde! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.06.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Novinky 2020 ve třech dílech zde!


OEZ: Novinky 2020 ve třech dílech zde!
OEZ Letohrad představil v květnu prostřednictví tří webcastů vše, co by bylo za normálních okolností řečeno na Odborných seminářích konaných v Česku a Slovensku. Největší letošní novinkou letohradské firmy bylo uvedení nové řady kompaktních jističů 3VA. Sledování všeho nového nebylo podmíněno registrací a nebylo závislé na žádném prezentačním software. Všechny tři reprízy naleznete i s odkazy v tomto článku ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.06.2020



Než se objeví další odborné přednášky, připravili jsme přehled toho, co bylo v letošním květnu představeno během celosvětové karantény.


1# OEZ: Podrobnosti hlavní novinky 2020
    OEZ představuje svou hlavní novinku roku 2020 prostřednictví webcastu. Letohradský tým avízoval (NE)tradiční odborný webcast OEZ jako náhradu za zrušené Odborné semináře a jeho účelem bude seznámit veřejnost s touto významnou změnou. Odborné přednášky zazní z úst inženýrů a specialistů, které jistě velmi dobře znáte. V této části se dozvíte to zásadní ... (Ondřej Doležal, Lukáš Havlena, Jan Krejčí, Jiří Novotný, Marek Šimášek).



2# OEZ: Software 2020 
Webcast o všem v softwarové a technické podpoře jističů 3VA a novinkách v programech Sichr a Konfigurátor. Povede softwarový specialista Adolf Hubálek. Co je to SICHR? Výpočtový program Sichr slouží k návrhu a kontrole paprskových sítí TN-C , TN-C-S a IT sítí bez vyvedeného středního vodiče ve všech obvyklých napěťových hladinách. Program v sobě zahrnuje databázi jistících a ... (Ondřej Doležal, Adolf Hubálek, Jiří Novotný, Marek Šimášek)



3# OEZ: Odpovědi na dotazy odborníků
    Osobní návštěva Odborných seminářů byla cenným setkáním pro ujasnění některých částí sdělovaných informací mezi posluchači a přednášejícími . V elektronické alternativě tato komunikace probíhá prostřednictví m telefonu, kdy zavoláte v reálném čase přímo přednášejícímu a ten odpoví obratem. Nebo své dotazy píšete elektronickou poštou nebo ještě rychleji do chatovací aplikace SLI-DO. (Ondřej Doležal, Adolf Hubálek, Jiří Novotný, Marek Šimášek)


Více multimediálních záznamů OEZ naleznete zde!



Tým odborníků OEZ připravuje i malé,
dílčí přednášky pro konkrétní řešení.
POKUD CHCETE BÝT INFORMOVANÍ VČAS,
OBJEDNEJTE SI VČASNÉ ECHO
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.