Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Co si elektrotechnici oblíbili na nové řadě MINIA rok po té? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.11.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Co si elektrotechnici oblíbili na nové řadě MINIA rok po té?


OEZ: Co si elektrotechnici oblíbili na nové řadě MINIA rok po té?
Vypadá to, že OEZ opět ustál vlnu inovací u řady Minia. Obecně každé vybočení k něčemu novému přináší nevoli konzervativních uživatelů. Jak je na tom dnes Minia skoro dva roky od uvedení na trh? Mikrofon jsme namířili na Jiřího Novotného, který prozradil interní hodnocení prodeje letošního roku. Poslechněte si přímo jednoho z produktových manažerů značky ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 28.11.2016



Na jaře roku 2015 společnost OEZ představila novou řadu MINIA. Jaké inovativní prvky si technici za rok oblíbili?




Jiří Novotný
Je to hlavně nový systém připojování, dá se říct úplně nová generace. Kde například pod jednu svorku je možno umístit až 4 vodiče, popřípadě pokud propojujeme jističe propojovací lištou, tak to má ohromnou výhodu v tom, že před lištu umísťujeme vodič, to znamená, že spoj je kontrolovatelný což je pro elektrikáře velice praktické.

Elektrika.tv
Novou MINIU lze s přístroji z předchozí řady propojit pouze kolíkovou lištou nebo vodiči, což u mnoha montérů vyvolalo negativní ohlasy. Jak se OEZ vyrovnal s těmito negativními referencemi?

Jiří Novotný
Musím přiznat, že určité negativní ohlasy od některých lidí byly a sice z pohledu výměny starší řady jističů za nové. Ovšem musím říct, že výhody připojování, které tato řada přináší, tak nakonec převážili nad argumenty a už jen na prodejích v letošním roce vidíme, že změna byla skutečně úspěšná.

Elektrika.tv
Pokud ještě neznáte výhody nové řady MINIA, můžete se s nimi seznámit na mnoha prezentacích po celé České republice, které naleznate na stránkách OEZ v sekci aktualit.



TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.