Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OEZ: Normy pro rozvaděče nízkého napětí (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.01.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OEZ: Normy pro rozvaděče nízkého napětí


OEZ: Normy pro rozvaděče nízkého napětí
Jaké povinnosti stanovují soubor norem ČSN EN 61439 pro rozvaděče nízkého napětí a norma ČSN EN 62208 zaměřená na prázdné skříně pro tyto rozvaděče? O tom přednášel Jan Šikula ze společnosti OEZ. V přednášce se dozvíte, k jakým došlo změnám v názvosloví, jaké povinnosti má výrobce rozvaděčů i jak se ověřují jednotlivé charakteristiky rozvaděčů. Sledujte tento článek s videospotem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.01.2015



Jaké jsou povinné údaje, které musí dodat výrobce rozvaděče prázdných skříní pro rozvaděče nn? A co všechno zahrnuje kusové ověřování rozvaděčů? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



Krátce o společnosti OEZ
Společnost OEZ působí na elektrotechnickém trhu více než sedmdesát let. V roce 1994 přešla do soukromého vlastnictví a za tu dobu kompletně inovovala a rozšířila výrobní program. Společnost se tak postupně zařadila k lídrům trhu středoevropského regionu. Od roku 2007 je OEZ součástí skupiny Siemens. Se svými 1.800 pracovníky významně ovlivňuje zaměstnanost na Orlicku.

Aktuální papírový katalog produktů OEZ
si můžete objednat přes Modrou planetu na stránkách OEZ.


 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OEZ s.r.o. - Šedivská 339, Letohrad - +420 465 672 111 - oez@oez.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.