Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Ochranné prostory ... Daniel Anděl z ILPC 2020 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.03.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Ochranné prostory ... Daniel Anděl z ILPC 2020


Ochranné prostory ... Daniel Anděl z ILPC 2020
Podívejte se na celou přednášku Daniela Anděla, ve které se zaměřuje na určení ochranných prostor. Zmíní časté chyby projektantů při návrzích projektové dokumentace. Prozrazuje, jak přistupovat k ochrannému prostoru a posunu valící se koule. Dozvíte se také o datových ochranách, svodičích přepětí pro datové sítě, kde nalézt montážní návody, nebo výkresy v dvg formátu. Proč navrhovat ochranu před bleskem v 3D? Co vše souvisí s nasazením ochrany přepětí na datových vedeních?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.03.2020



Dnes jsou odborné vědomosti pečlivě diverzifikované na mnoha místech a šíří se různými cestami. Pokud stihnete číst všechny vydané publikace, nastudovat související zákony, vyhlášky a technické normy, pak si určitě ještě najděte čas na semináře, veletrhy. Pokud se vám to časově nedaří, pak můžete některé fragmenty sledovat na tomto portále. 

V následujícím videoklipu naleznete přednášku Daniela Anděla z únorového ILPC 2020 o ochranných prostorech. Pokud si přednášku chcete poslechnout v podcastu (mp3), níže naleznete potřebný odkaz. 




Přednáška formou podcastu ke stažení zde!
Více přednášek DEHN naleznete zde!
Katalogy a dokumentace DEHN k prohledávání a prohlížení zde v redakční knihovně.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEHN s.r.o. - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - 222 998 880 - info@dehn.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.