Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Ochranné prostory ... Daniel Anděl z ILPC 2020


Document Actions
Ochranné prostory ... Daniel Anděl z ILPC 2020
Podívejte se na celou přednášku Daniela Anděla, ve které se zaměřuje na určení ochranných prostor. Zmíní časté chyby projektantů při návrzích projektové dokumentace. Prozrazuje, jak přistupovat k ochrannému prostoru a posunu valící se koule. Dozvíte se také o datových ochranách, svodičích přepětí pro datové sítě, kde nalézt montážní návody, nebo výkresy v dvg formátu. Proč navrhovat ochranu před bleskem v 3D? Co vše souvisí s nasazením ochrany přepětí na datových vedeních?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.03.2020


Dnes jsou odborné vědomosti pečlivě diverzifikované na mnoha místech a šíří se různými cestami. Pokud stihnete číst všechny vydané publikace, nastudovat související zákony, vyhlášky a technické normy, pak si určitě ještě najděte čas na semináře, veletrhy. Pokud se vám to časově nedaří, pak můžete některé fragmenty sledovat na tomto portále. 

V následujícím videoklipu naleznete přednášku Daniela Anděla z únorového ILPC 2020 o ochranných prostorech. Pokud si přednášku chcete poslechnout v podcastu (mp3), níže naleznete potřebný odkaz. 




Přednáška formou podcastu ke stažení zde!
Více přednášek DEHN naleznete zde!
Katalogy a dokumentace DEHN k prohledávání a prohlížení zde v redakční knihovně.
 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEHN s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933