Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

NOVÉ oceňování montážních prací OCEP do konce roku -20%!


Document Actions
NOVÉ oceňování montážních prací OCEP do konce roku -20%!
Je tu nová, již třetí generace rozpočtového programu OCEP. Víte, co vše nyní program umí a jaké změny a novinky se objevují v nové verzi? S jakými daty pracuje? Jaké výstupy z programu můžeme použít? Jedná se o modulární systém, jehož základem je rozpočtová část programu, kterou lze podle potřeby rozšířit o další ...
Komerční sdělení, ze dne: 22.11.2013
reklama


Byla dokončena III. generace rozpočtového programu OCEP. Jeho základem je tvorba cenových nabídek a kalkulací rozpočtů. Lze jej rozšířit o modul fakturace, skladů a mezd. Dostupná data z oboru elektro a voda - topení - plyn.

Z historie
Tradice tohoto software sahá až do roku 1991. Po čtrnácti letech  práce na II. generaci programu přišel čas změn. Stávající konstrukce již nemohla pokrýt potřeby a možnosti nových technologií, které tu v době jeho tvorby nebyly. Aby se vyhovělo aktuálním potřebám uživatelů, bylo nutné program zcela přepracovat. Proběhla kompletní analýza. Byla zvolena nová vnitřní konstrukce s moderním vzhledem, postavená na osvědčeném ovládání programu.

Nové ceny licencí
Se změnou vnitřní architektury se změnila i cenová dostupnost. Vyznívá příznivě i pro jednotlivce s potřebou seriózně zpracovat menší položkové rozpočty.


Pro větší náhled kliknout!




S čím vám OCEP pomůže
Program umí velice rychle sestavit nabídkovou cenu využitím vazeb mezi položkami montážních ceníků a materiálů. Tím vy jako dodavatel získáte dokonalý přehled o časové a finanční náročnosti. Pro tvorbu rozpočtů lze použít databáze materiálů velkoobchody nebo různé montážní ceníky. Existuje možnost uživatelských úprav a tvorba vlastních položek.


Pro větší náhled kliknout!

Jaký je výstup z OCEP
Výsledná cena rozpočtu se objeví v rekapitulaci. Lze provést ekonomický rozbor nabídky a vše zakončit v modulu fakturace. Konkrétní tiskové výstupy lze konfigurovat pomocí tiskových sestav různých formátů.

Kolik OCEP stojí
Jde o modulární systém, jehož základem je rozpočtová část programu. Tu lze podle potřeby rozšířit o další moduly. Cena programu závisí podle zvolené konfigurace a začíná na 4.900,- Kč. Licenci lze pořídit jednorázově nebo formou pronájmu. Do konce roku 2013 jsou moduly nabízeny se zaváděcí slevou 20% z ceníkových cen. Demoverzi lze stáhnout níže uvedeným odkazem.


MÁTE ZÁJEM O 20% VÝHODU?
DO KONCE ROKU 2013
POPTÁVEJTE NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 


 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 10)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Umíte odpovědět? Vysvětlete, proč musíme elektrické stroje chladit a co by se stalo, kdybychom je nechladili. Popište rozdíly mezi chlazením vzduchem a chlazením kapalinou. Vysvětlete, jak teplo putuje elektrickým strojem a jak nám tepelný okruh pomáhá toto teplo správně odvést. Co přesně znamená ventilace v kontextu elektrických strojů? Jaký je rozdíl mezi ...
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Kam se v budovách vyvíjí uplatnění vysokorychlostních dat optickými vlákny? Příchod elektroinstalačních podomítkových trubek Fraenkische se zabudovaným optickým vláknem se datoval dřív než známost standardů datových přenosů Industry 4.0. Trubky s označením FFKuS DATALIGHT se v českých e-shopech objevují, ale na běžných stavbách určitě ne. Jde o speciálku, říkají dataři, v běžném obydlí stačí spotřebiteli Wi-Fi. Jiná situace může ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933