Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: NOVÉ oceňování montážních prací OCEP do konce roku -20%! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.11.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

NOVÉ oceňování montážních prací OCEP do konce roku -20%!


NOVÉ oceňování montážních prací OCEP do konce roku -20%!
Je tu nová, již třetí generace rozpočtového programu OCEP. Víte, co vše nyní program umí a jaké změny a novinky se objevují v nové verzi? S jakými daty pracuje? Jaké výstupy z programu můžeme použít? Jedná se o modulární systém, jehož základem je rozpočtová část programu, kterou lze podle potřeby rozšířit o další ...
Komerční sdělení, ze dne: 22.11.2013



Byla dokončena III. generace rozpočtového programu OCEP. Jeho základem je tvorba cenových nabídek a kalkulací rozpočtů. Lze jej rozšířit o modul fakturace, skladů a mezd. Dostupná data z oboru elektro a voda - topení - plyn.

Z historie
Tradice tohoto software sahá až do roku 1991. Po čtrnácti letech  práce na II. generaci programu přišel čas změn. Stávající konstrukce již nemohla pokrýt potřeby a možnosti nových technologií, které tu v době jeho tvorby nebyly. Aby se vyhovělo aktuálním potřebám uživatelů, bylo nutné program zcela přepracovat. Proběhla kompletní analýza. Byla zvolena nová vnitřní konstrukce s moderním vzhledem, postavená na osvědčeném ovládání programu.

Nové ceny licencí
Se změnou vnitřní architektury se změnila i cenová dostupnost. Vyznívá příznivě i pro jednotlivce s potřebou seriózně zpracovat menší položkové rozpočty.


Pro větší náhled kliknout!




S čím vám OCEP pomůže
Program umí velice rychle sestavit nabídkovou cenu využitím vazeb mezi položkami montážních ceníků a materiálů. Tím vy jako dodavatel získáte dokonalý přehled o časové a finanční náročnosti. Pro tvorbu rozpočtů lze použít databáze materiálů velkoobchody nebo různé montážní ceníky. Existuje možnost uživatelských úprav a tvorba vlastních položek.


Pro větší náhled kliknout!

Jaký je výstup z OCEP
Výsledná cena rozpočtu se objeví v rekapitulaci. Lze provést ekonomický rozbor nabídky a vše zakončit v modulu fakturace. Konkrétní tiskové výstupy lze konfigurovat pomocí tiskových sestav různých formátů.

Kolik OCEP stojí
Jde o modulární systém, jehož základem je rozpočtová část programu. Tu lze podle potřeby rozšířit o další moduly. Cena programu závisí podle zvolené konfigurace a začíná na 4.900,- Kč. Licenci lze pořídit jednorázově nebo formou pronájmu. Do konce roku 2013 jsou moduly nabízeny se zaváděcí slevou 20% z ceníkových cen. Demoverzi lze stáhnout níže uvedeným odkazem.


MÁTE ZÁJEM O 20% VÝHODU?
DO KONCE ROKU 2013
POPTÁVEJTE NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.