Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

OBZOR: Katalog vačkových spínačů


Document Actions
OBZOR: Katalog vačkových spínačů
Seznamte se s katalogovým sešitem tradičního výrobce vačkových spínačů. Naleznete mnoho variant spínačů, ovladačů, krytů a příslušenství. Fotografie, perokresby rozměrů, tabulky sestav, ukázky možných provedení vačkových spínačů v ochranných krytech.
Jiří Macháček, ze dne: 20.10.2008
reklama


Značka OBZOR s více než 40.letou tradicí. Firma z působiště světového podnikatelského vzoru Tomáše Bati, Zlína. Naleznete ji zkraje cestou z Otrokovic ...

Známá vačkovými vypínači, které vídáváme v různých strojích, či dveřích rozvodnic. Pamětníci vzpomenou na skládání vačkových vypínačů do různých funkcí. V minulých dobách byly náhradní díly těchto přístrojů samozřejmostí v každé údržbářské dílně. Dnes, v době výměny modulu za modul, je situace jiná.

 

Vačkových spínačů je mnoho různých druhů. Vestavné, s centrálním uchycením, se zadním uchycením, uchycením na DIN lištu nebo třeba také mechanicky spojené vedle sebe.

 

V technickém sešitě naleznete všechna potřebná data pro volbu, návrh vašeho zařízení osazené těmito přístroji. Fotografie i kótované nákresy jsou součástí každého popisovaného produktu. V příslušných tabulkách dohledáte počet pater, počet spínacích systémů a odpovídající délku spínače. Jedna z částí katalogu je věnovaná ovládacím prvkům a čelním deskám. Některé ovládací prvky lze uzamykat.
Tento katalogový sešit má 20 stran a je dobrým rádce nejen projektanta.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933