Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OBO: Zásuvka s přepěťovou ochranou PEHA (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.08.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OBO: Zásuvka s přepěťovou ochranou PEHA


OBO: Zásuvka s přepěťovou ochranou PEHA
Co skrývá zásuvka s přepěťovou ochranou za 400 korun ... Podívejme se na typicky evropské provedení. Určitě bude zajímavá pro ty, kteří již nemají možnost výměny instalační krabice za hlubší ...
ze dne: 27.08.2007

Dostala se mi na pracovní stůl zásuvka s přepěťovkou PEHA od OBO Bettermann, pojďte se se mnou podívat, co umí a jaké výhody nám nabízí.


Pro detail klikni!

Co nás při prvním pohledu na zásuvku s přepěťovou ochranou zaujme?
V prvním řadě její rozměry, tato zásuvka potřebuje v krabici pouze tolik místa, kolik vyžaduje každá běžná zásuvka bez přepěťové ochrany.


Pro detail klikni!

Samozřejmostí jsou ve standardním designu bezpečnostní clonky. Další maličkostí, kterou standardní design nabízí je popisový štítek, pro použití a samozřejmostí je kontrolka.

Díky umístění středového šroubku ve středu zásuvky je možné tuto přepěťovou použít i pro jiné designy, než dodává OBO, například je možné tuto zásuvku použít s designy: Swing, Element, Time, Solo, Sloha, Impuls a dalšími, které mají šroubek ve středu zásuvky. Naopak nelze ji zkombinovat s designy: Classic, Tango, které mají šroubek umístěný ve spodní části krytu.


Pro detail klikni!

Další předností, kterou ocení každý montér je připojení vodičů do přesných otvorů, kde při dotahování nedochází k vysmeknutí vodiče zpod šroubku, při jakékoliv manipulaci hlavně při formování vodičů do krabice, jako je tomu u mnoha jiných zásuvek dostupných na trhu.


Pro detail klikni!

Závěrem
se podívejme na odkrytovanou zadní část ...

Tuto zásuvku s přepěťovým modulem můžete zakoupit za cenu kolem Kč 400,-- bez DPH přímo u firmy OBO Bettermann.

Pokud vás zajímají další informace o této problematice, máte možnost si o ně zažádat níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.