Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OBO: Systém kovových trubek (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.09.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OBO: Systém kovových trubek


OBO: Systém kovových trubek
Při výrobě běžných ocelových trubek vzniká v důsledku výrobního postupu podél sváru převýšení. U přesných pancéřových trubek OBO se rušivé převýšení odstraňuje ihned po svařování. Díky tomu je vnitřek trubky zcela hladký, což zaručuje snadné protahování kabelů a vedení bez jakékoli námahy. Pracovník provádějící instalaci zároveň ušetří spoustu cenného času.
Komerční sdělení, ze dne: 30.09.2015


Pancéřové trubky používáme většinou v průmyslu. Práce s nimi může být snadná a přesná. Záleží na volbě dodavatele. Podívejme se na trubky od OBO Bettermann ...

Ochrana proti mechanickému zatížení
Systém kovových trubek OBO se vyznačuje zcela homogenní povrchovou úpravou jak na vnější tak i na vnitřní straně trubky, což umožňuje jednodušší a bezpečnější protažení kabelu.

Vedle ocelových pancéřových trubek s různými povrchovými úpravami - od pozinkovaných po lakované - vyrábí OBO také nerezové trubky z oceli V2A, V4A a hliníkové trubky pro použití v náročných průmyslových podmínkách.
 


Lehčí instalace

 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální papírový
 katalog Systémy kovových trubek OBO Bettermann

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.