Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OBO: Stavba výrobní superhaly bude dokončena v roce 2011 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.09.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OBO: Stavba výrobní superhaly bude dokončena v roce 2011


OBO: Stavba výrobní superhaly bude dokončena v roce 2011
V redakci se nám do rukou dostal tématický sešit německého časopisu Gebäudetechnik und Handwerk celý věnovaný společnosti OBO Bettermann. Podívejme se pod pokličku tohoto renomovaného výrobce, co chystá nového!
Alena Minaříková, Pavlína Červená, ze dne: 15.09.2009


Sledujte na videospotu krátkou návštěvu OBO Bettermann Praha ...

Ne vždy se všechno o svém dodavateli dozvíte z jeho tiskových sdělení. Pokud zapátráte na internetu nebo v tiskovinách jiných zemí, můžete se dozvědět něco jiného, než je pro vaši lokalitu určeno. A tak kromě dalších informací jsme se v německém stavebním magazínu také dozvěděli informace o výstavbě nové haly v Mendenu, sídle mateřské společnosti.

Koncem roku 2008 započala stavba nové výrobny s integrovanou žárovou zinkovnou, kancelářemi a skladovou halou. Do celého projektu, který zabírá plochu 30.000m2, investovala společnost OBO Bettermann 40 milionů Euro. Dokončení stavby je plánováno k 100. výročí založení společnosti, které OBO oslaví v roce 2011.

Fotogalerii stavby nové superhaly najde zde ...

O pár stránek dál je navíc rozhovor s Martinem Imrichem, jednatelem české pobočky. Tématem rozhovoru byly mimo jiné otázky týkající se hlavně české pobočky a českého elektrotechnického trhu vůbec. Došlo tedy i na porovnání fungování české a německé pobočky, neboť ta tuzemská narozdíl od německé, nemá vlastní výrobu, nýbrž je pouze distributorem.

Reportéra dále zajímalo, jak je tvořen typicky český elektro závod a kolik takových odborných závodů u nás existuje. Zmíněny byly i projekty, na kterých se společnost OBO Bettermann podílela, například dodávky pro pražské metro, hokejový stadion pražské Sazka Areny nebo pro automobilku Škoda Mladá Boleslav.

Pokud vás zajímají další technické podrobnosti produktů OBO, máte možnost si je vyžádat níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.