Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Materiály nn, Zprávy, Katalogy, CD

OBO: Protipožární systémy v katalogu BSS

  • 29.11.2021
OBO: Protipožární systémy v katalogu BSS
Dalším produktovým segmentem OBO jsou protipožární systémy. Schopnost vytvořit návrh a následně jej realizovat na stavbě vyžaduje mnoho informací a souvislostí. Jaká je funkce protipožárních stěn? K čemu jsou systémy přepážek, maltové přepážky, měkké přepážky, pěnové materiály, obalové trubky a poduškové přepážky? Co je úniková a záchranná cesta? Jak se provádí instalace do únikových cest? Co je to montáž nad podhledem? Jaké jsou k dispozici protipožární kanály, kabelové bandáže? Kde je zapotřebí zachování funkčnosti? Základní informace a další zdroje odkud lze čerpat se dozvíte v tomto článku ...

OBO: Podrobný rozbor podlahových systémů UFS

  • 15.11.2021
OBO: Podrobný rozbor podlahových systémů UFS
Rozvody v budovách, ať již administrativních nebo průmyslových, lze provádět různými způsoby. Jednou z možností je podlaha. Na podlaze je zpravidla umístěno mnoho připojovaných zařízení a pro přívodní vedení jde o nejkratší cestu. Následující katalog ukazuje možnosti, z kterých při návrhu trasy lze vycházet. Hned v úvodu nalezneme základní body pro správný návrh a montáž. Jaký z dostupných podlažních systémů zvolit? Otevřené kanály, zalité mazaninou, tenkovrstvou mazaninou, nebo podlažní systém umístěný na podlaze? Podle čeho se rozhodujete vy?

Podlaha, strop, stěna pro vedení od OBO BETTERMANN

  • 6.12.2019
Podlaha, strop, stěna pro vedení od OBO BETTERMANN
Jak se architekt dozví, co má po projektantovi chtít? Ne všechny technické podklady mohou být vhodné pro další profese, které se v technickém řetězci objevují. Ne nadarmo se někteří výrobci objevují na událostech určené pro koncové spotřebitele, respektive architekti. Holt, obal prodává ... a obal by měl navrhnout také odborník, slýcháváme z mnoha stran. Technici pak vyžadují při projektování a instalaci osoby znalé. Tento popisovaný technický sešit je velice dobrý, jako podklad pro zadavatele!

LAPP Group Hlavní katalog 2014-15

  • 15.04.2014
LAPP Group Hlavní katalog 2014-15
Na AMPERforu 2014 byl představen, či doslova vykouzlen nový katalog kabelů a kabelového příslušenství společnosti LAPP Kabel. Na více než tisíci stranách představuje lídr v oboru kabelové techniky nejen své stávající výrobkové portfolio, ale především spoustu nových či inovovaných produktů. Recenzi této technické „mega-tiskoviny“ sledujte v následujícím článku!
FIREMNÍ TIPY
Konečně technický sešit, do kterého je radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami, ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to není "cool" téma pro obchodníky, ale pro nás, kteří to vše realizují na stavbách, jde o důležitý sortiment!
Podívejme se krátce na katalog rozdělený do několika kapitol systému pro zachování funkčnosti v náročných podmínkách, jako jsou například prostředí s požadavky na vysokou požární odolnost. Jak je tento informační materiál zpracovává, jaké detaily v něm nalezneme, popisuji v tomto článku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933