Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

OBO: Katalog systémů ochrany před transientními jevy TBS


Document Actions
OBO: Katalog systémů ochrany před transientními jevy TBS
Tento výrobce elektroinstalačního materiálu patří s kvalitou produktů na světový seznam jedniček. Pro každou část sortimentu vydává speciální technickou podporu. Pokud ještě nevlastníte letošní katalog přepěťových ochtan s označením TBS, pak se můžete seznámit s bližšími informacemi v následujícím článku.
Vilém Gracias, ze dne: 25.08.2010


Podívejme se na "tučný" katalog věnovaný ochranám proti blesku a přepětí. OBO Bettermann jako renomovaný dodavatel elektroinstalačních materiálů připravil pro technickou podporu opravdu kvalitní podklady.


Pro detailní náhled kliknout!

Kromě techniků v terénu OBO také pořádá pravidelné odborné semináře (naleznete i v našem kalendáři) na téma návrhy ochran PBP. S normou ČSN EN 62 305 přichází mnoho dotazů, které prozrazují nepochopení a nejistotu při snahách projektování dle nových doporučení.


Pro detailní náhled kliknout!

Co v katalogu nalezneme?
Stručný popis systémů ochrany před bleskem a přepětím. Pokyny pro instalaci, což jsou velmi důležité informace pro realizátory. Například druhy a velikost spojení, která jsou schopná svádět bleskový proud. Popis ochrany v sítích TN-C, TN-S a TT. Také zde naleznete /obrckou pomůcku pro rychlou orientaci v dostupných produktech. Na dalších stránkách objevíme popis ochran různých typů budov.


Pro detailní náhled kliknout!

Tento technický sešit není běžným katalogem, který do podrobna vypovídá především o vyráběném sortimentu. V mnoha částech objevíme hodně pasáží, které objasňují logiku použití a nejbližší souvislosti.

Závěr:
Co komu katalog přinese? Neodborníkům povědomí, že je potřeba se touto problematikou opravdu zabývat. Osobám znalým technické podrobnosti o filozofii a návrzích. A expertům na EMC informace o produktech OBO, které jsou na trhu k dispozici k účelu ochran PBP.

 


POKUD PRACUJETE V OBORU,
MÁTE MOŽNOST SI ZAŽÁDAT o 
AKTUÁLNÍ KATALOG

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OBO BETTERMANN s. r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Konečně technický sešit, do kterého je radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami, ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to není "cool" téma pro obchodníky, ale pro nás, kteří to vše realizují na stavbách, jde o důležitý sortiment!
Podívejme se krátce na katalog rozdělený do několika kapitol systému pro zachování funkčnosti v náročných podmínkách, jako jsou například prostředí s požadavky na vysokou požární odolnost. Jak je tento informační materiál zpracovává, jaké detaily v něm nalezneme, popisuji v tomto článku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933