Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OBO: Katalog systému kovových trubek (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.08.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OBO: Katalog systému kovových trubek


OBO: Katalog systému kovových trubek
Pancéřové trubky jsou stále vyhledávaný a používaný instalační sortiment. V evropských domovních instalacích jej patrně nenajdeme tak často jako v průmyslu, ale přesto je dobré vědět o renomovaných výrobcích na našem trhu. V tomto případě nemusíme chodit daleko. OBO je globální značka u nás přítomná již dvacet let. Možná ji znáte v souvislosti s jinými produkty. To proto, že její strategií není zaplavit český trh celým svým výrobním programem, ale pouze tím, co nás může zajímat ...
Jiří Macháček, ze dne: 18.08.2014



Pancéřové trubky jsou prakticky nedílnou součástí průmyslových elektroinstalací. Dělíme je na trubky se švem a na bezešvé. V paměti máme zaryté rozměry PG (PanzerGewinde) a na metrický závit jako bychom zcela zapomněli. Přede mnou leží uzoučký, avšak důležitý katalog instalačních trubek od legendární značky OBO ...


Pro větší náhled kliknout!


OBO svůj sortiment trubek vyrábí v souladu s normami IEC 61386 a IEC 60423. Vybírat si lze z trubek bez závitu (násuvnými spojkami) nebo klasikou, se závitem. A antikorozní úpravou žárovým, galvanickým zinkováním nebo lakováním. V příslušenství nalezneme spojky (mufny), oblouky, koncovky, jednoduché, střední, těžké a distanční příchytky a také T kusy.


Pro větší náhled kliknout!


Klasifikační tabulku s příklady použití naleznete zde... Pokud se zajímáte o zachování funkčnosti při požáru, pak se tyto pancéřky mohou pochlubit certifikáty E30/E90.


Pro větší náhled kliknout!

I když jsem u OBO Bettermann zvyklý spíše na kanály, parapety či podlažní systémy, program pancéřových trubek je velice příbuzný. A tak je to otázka ceny a dostupnosti. Kdo pracuje v oboru déle ví, že v případě projektových událostí se oba zmiňované parametry řešit nemusí, protože jde o projekt.

Uživatelé s verifikovaným účtem si mohou katalog prolistovat zde.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si o bezplatné zaslání aktuálního papírového
katalogu trubek OBO Bettermann

POŽÁDAT NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.