Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OBO: Katalog kabelových nosných systémů KTS 2010 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.05.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OBO: Katalog kabelových nosných systémů KTS 2010


OBO: Katalog kabelových nosných systémů KTS 2010
Hledáte ucelený systém kabelových žlabů a lávek? Systém, který se skládá z kabelových, mřížových žlabů, stoupacích žebříků, nerezových sestav, kabelových registrů, výložníků a nebo také prvků se zachováním funkčností.
Vilém Gracias, ze dne: 24.05.2010


Jak uložit vedení je vždy důležitá otázka. Existuje hodně způsobů řešení. Trh nám nabízí mnoho variant, je na nás jakého dodavatele si vybereme. Koukněme spolu na katalog úložných systémů OBO Bettermann ...

Značka OBO je v našich končinách  dobře zavedená. Není to o nízké ceně, je to o práci s elektrikáři.

 Co nalezneme na více, než 400 stranách?
Montážní systémy, systémy kabelových žlabů, systémy mřížovych žlabů, systémy kabelových žebříků, systémy pro velká rozpětí, systémy stoupacích žebříků, nosné systémy svítidel, stavebnicové systémy, systémy z nerezové oceli, systémy se zachováním funkčnosti a instalační systémy pro únikové cesty ...

Co je praktická informace katalogu
Líbí se mi odpověď na otázku "jak zjistím plnění kabely". Zvolit správný rozměr úložného prostoru předchází znalosti kolik prostoru ve skutečnosti potřebujete.Pokud někdo pomýšlí na matematický výpočet použitelné plochy řezu vůči velikostem potřebných kabelů, pak je třeba uvažovat skutečnost, že uložení kabelů vedle sebe nemá ideální uložení. Potřebujeme uvažovat vzniklé mezery. K tomu účelu OBO přidalo praktickou tabulku, podle které snáze určíme potřebný rozměr.

Kdo katalog ocení?
Typickým příjemcem bude projektant. Aby ne. V katalogu nalezne všechny potřebné informace k návrhu. Ihned po této profesi následují vedoucí montéři, rozpočtáři a obchodníci.

Pokud pracujete v oboru, máte možnost zaslání tohoto materiálu níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.