Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

OBO BETTERMANN přebírá systémy správy linek od REHAU


Document Actions
OBO BETTERMANN přebírá systémy správy linek od REHAU
Koncového spotřebitele vůbec nemusí zajímat, kdo se za kterou značkou produktu skrývá. Do jisté míry to ani zase tak důležité není. Ovšem někdo má rád jasno ve slučování značek, přelévání výroby z kontinentu na kontinent, nebo třeba ve způsobech obchodování. OBO BETTERMANN jako známá instalační stálice k sobě od tohoto měsíce oficiálně připoutává část výroby značky REHAU ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.02.2020


OBO je značkou, která německou pilností a přesností pracuje na svých produktech. Nejde pouze o prázdné klišé. Pokud se podíváme na značku podrobněji a s odstupem času, pak vidíme stálost, tradici rodinné firmy a také čas od času nákup některé značky, která se sama například neprosadila jak její zakladatel zamýšlel.


Pro větší náhled kliknout!


Tak se v portfóliu OBO objevila i značka Ackermann, PEHA a nyní i část produkce REHAU. REHAU slýcháváme na našem trhu ve spojitosti se stavebními prvky, například plastovými profily oken, kde nalezneme konstrukci podobnou parapetním kanálům. REHAU je na německém trhu stejně uznávaná společnost jako OBO BETTERMANN a při pohledu na velikosti produkce obou značek, lze nazvat zmiňovanou transakci korekcí výrobního portfólia. 


Pro větší náhled kliknout!


Oficiální zpráva: 

Menden. OBO Bettermann, výrobce elektrické a stavební instalační techniky, od 1. února 2020 přebírá divizi Cable Management Systems skupiny REHAU. Bundeskartellamt (německý antimonopolní úřad) již dohodu schválil. Antimonopolní přezkum byl nezbytný s ohledem na tržní význam OBO Bettermann.

Pro rodinnou společnost OBO Bettermann, jednoho z předních výrobců instalačních systémů pro elektrotechnická zařízení budov a systémů, znamená nákup, včetně výrobních zařízení, udržitelné rozšíření důležité produktové jednotky kabelových trasovacích systémů.

„S převzetím rozšiřujeme naši nabídku produktů, zejména na důležitých mezinárodních růstových trzích. Výsledkem je, že OBO posiluje svou základní kompetenci a význam na trhu, “říká šéf společnosti Ulrich Bettermann. Obě strany se dohodly, že nezveřejní kupní cenu.



Pro větší náhled kliknout!


Pro vás, kteří se značkou na českém trhu jakkoliv pracují se prakticky nic nemění. Technickou podporu a distribuční kanály OBO BETTERMANN nyní zde není důležité znovu zmiňovat.

Více o OBO v těchto videoklipech zde!
Více technických podkladů OBO naleznete k prohledávání on-line zde!  
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Konečně technický sešit, do kterého je radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami, ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to není "cool" téma pro obchodníky, ale pro nás, kteří to vše realizují na stavbách, jde o důležitý sortiment!
Podívejme se krátce na katalog rozdělený do několika kapitol systému pro zachování funkčnosti v náročných podmínkách, jako jsou například prostředí s požadavky na vysokou požární odolnost. Jak je tento informační materiál zpracovává, jaké detaily v něm nalezneme, popisuji v tomto článku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933