Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: OBO BETTERMANN a semináře na podzim 2019 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.01.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

OBO BETTERMANN a semináře na podzim 2019


OBO BETTERMANN a semináře na podzim 2019
Tradiční produktové semináře stále mají něco do sebe. Co myslíte? Přinese budoucnost omezení pořádání podobných akcí? Třeba v podobném poměru jako se dnes prodávají papírové, elektronické nebo audioknihy? Dnešní snahy digitalizace se totiž vykreslují v šílenství digitalizovat a měřit cokoliv, co jen lze. A to bez ohledu, zda má taková snaha skutečný přínos nebo ne. A co vy, co stojíte na druhé straně zájmu?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.01.2020



Každý výrobce produkuje určitý sortiment v souladu s konkrétní normou. Jak víme, znění normy je podle zákona 22/1998Sb. doporučené. Prakticky to znamená, že se nemusí provést dle textu normy, respektive výsledek musí být s normou shodný nebo lepší. A tak se na trhu utkávají výrobci s různou kvalitou a také různým způsobem použití.

Pro správné rozhodnutí je potřeba znát normativní předpis a závazný návod výrobce. OBO BETTERMANN jako výrobce mnoha druhů elektroinstalačního materiálu má ke každé skupině vypracované podklady pro návrh a použití, který průběžně aktualizuje. A v pravidelných časových intervalech pořádá i setkání s konstruktéry a revizními techniky.


OBO BETTERMANN má hlavní administrativní zázemí v Říčanech u Prahy, obchodní kancelář v Brně a Ostravě. Přesto se technici pohybují po celé republice. I přes to, že tato značka využívá všech nových technologií, které korespondují s vizí Průmyslu 4.0, její úspěch na našem trhu není závislý na sociálních sítích, ale na běžném dodržování základních principů obchodní komunikace.
On-line dostupné katalogy OBO BETTERMANN v redakční knihovně naleznete zde!




TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.