Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: O webové samoobsluze společnosti Jablotron (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

O webové samoobsluze společnosti Jablotron


O webové samoobsluze společnosti Jablotron
Webová samoobsluha Jablotron je služba, která umožňuje uživatelům i montážním technikům on-line přístup k bezpečnostním zařízením z produkce Jablotronu. Na AMPERu 2014 nám ji představil ředitel produktového úseku této společnosti David Beneš. V čem je tato samoobsluha unikátní? Co přináší jednotlivým skupinám svých uživatelů? Jak funguje její zabezpečení? A na jakých mobilních zařízeních lze samoobsluhu používat? To se dozvíte v tomto článku s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.11.2014



David Beneš představil na AMPERu webovou samoobsluhu Jablotron. Co všechno tato služba nabízí? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


Krátce o společnosti Jablotron
Společnost Jablotron má tradici od roku 1990. Patří k významným dodavatelům elektronických alarmů a její systémy instalují tisíce montážních partnerů a užívají statisíce zákazníků po celém světě. Její výrobky získávají ocenění na veletrzích po celém světě.


Vyzkoušeli jste již webovou samoobsluhu Jablotron? Podělte se s námi o své zkušenosti!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
JABLOTRON, s.r.o. - Pod Skalkou 4567/33, Jablonec nad Nisou - 483 559 911 - prodej@jablotron.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.