Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jiří Schwarz o nové svorce WAGO a rozvaděčové skříni CONTEG (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.07.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jiří Schwarz o nové svorce WAGO a rozvaděčové skříni CONTEG


S Jiřím Schwarzem jsme hovořili o tom, jaké novinky ho zaujaly na veletrhu AMPER. Co by podle něj nemělo chybět v tašce žádného montéra? Například nová malá svorka firmy WAGO. Do oka mu padla i skříň pro telekomunikační a datové rozvody firmy CONTEG, u které je možné z boku namontovat klimatizaci.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 31.07.2014



Jiří Schwartz z týmu Elektrika.tv pro vás na AMPERU prošel zajímavé novinky. V rozhovoru upozornil na trend rozvaděčových skříní s chlazením či na jejich outdoorové úpravy odolné proti útokům vandalů. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.





O firmě WAGO
Firma WAGO vznikla v roce 1951. Vyvinuli techniku pružinových svorkových spojů, která je alternativou k běžnému šroubovému propojení. Vyrábí produkty ze dvou oblastí. V oblasti ELECTRICAL INTERCONNECTIONS najdete výrobky elektrické spojovací techniky založené na principu pružinových svorkových spojů. V oblasti AUTOMATION naleznete výrobky pro automatizaci založené na průmyslových sběrnicích a pružinovém principu, jakož i interface moduly pro oblasti průmyslu, procesní a domovní techniky.

Více zde.

O firmě CONTEG

Společnost Conteg je jedním z největších výrobců rozvaděčů, systémových řešení a služeb pro datová centra v regionu EMEA. V jejím portfoliu jsou produkty pro telekomunikační a datové rozvaděče, chladící systémy, monitorovací systémy a systémy pro vedení a ukládání kabeláže. Ze služeb pro datová centra a serverovny nabízí studie, návrhy, výpočty CFD simulace, projekty, audity a řízení projektů.

Více zde.
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.