Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Materiál, který se již nevyrábí..... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.12.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Materiál, který se již nevyrábí.....


netesak5.jpg
Vaše pojistka při potížích! Nejen údržby podniků, ale i obyčejný člověk potřebuje čas od času náhradní díl starší elektroinstalace. Kam se obrátit, pokud potřebujete v rozvaděči vyměnit například starý stykač VM16?
Margita Boháčová, ze dne: 29.12.2003

Teoretikovi se to jednoduše řekne "pokazí se starý, dám nový....", jenže.... otázkou nejsou často pouze finance, ale také třeba čas, nebo jiný technický problém. Zkuste sami přijít do maloprodejny a říci, že potřebujete elektroinstalační přístroj roku výroby 1985, na 95% na vás prodejce vytřeští oči, zakroutí hlavou. Také se může jednoduše stát, že budete odkázáni do technického muzea.

V takovém případě vás zachrání pouze obchodník s tzv. "nadnormativy". Kde se vyskytuje takový živnostník? O jednom aktivním bych věděla. Roman Netesal se svou neobvyklou živností objíždí regionální veletrhy a dává o sobě vědět. V roce 1998, po té, co získal mnoho zkušeností s prodejem elektroinstalačního materiálu, přišla příležitost a dnes je pro mnohé z vás k dispozici materiál, který se již dávno přestal vyrábět.

Romana Netesala můžete potkat na různých elektrotechnických prezentacích se základní ukázkou nabízeného sortimentu. Tento obchodník neumí pouze dodat, prodat, ale také i odebrat a vykoupit.

Pokud se u vás hromadí ve skladech elektroinstalační materiál na který již dlouho nikdo ani nepomyslel, bude pravděpodobně výhodnější se jej zbavit.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Roman Netesal - Vsisko 56, Velký Týnec-Olomouc - 585 393 512 - roman.netesal@volny.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.