Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nový TECOMAT pokřtěn u barmanů v Brně! Jedinečný záznam zde! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.06.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nový TECOMAT pokřtěn u barmanů v Brně! Jedinečný záznam zde!


Nový TECOMAT pokřtěn u barmanů v Brně! Jedinečný záznam zde!
Veletrhy jsou dobrá věc, ovšem akce konané během veletrhu, obzvlášť ty večerní, jsou často ještě užitečnější. Ani zdaleka se tam člověk nedozví záplavu technických novinek. Tedy žádné prezentace a školení. Zato nechybí množství důležitých souvislostí. TECO na AMPERu uvedlo sice nový řídící systém, ale nejvíce kumulovaných podrobností zaznělo právě na této akci. A proč u barmanů? Oč jde? Česká barmanská asociace má v brněnské Líšni víceúčelové centrum. To je celé řízené technologií TECO. Proto se mnoho společenských událostí kolínského výrobce odehrává v místě, kde je nač koukat. Pokud někoho zajímají podrobnosti o novém Tecomatu TC800, zde to servírujeme z první ruky ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.06.2022



Nový Tecomat TC800 uchycen na standardní DIN liště ...
Nový výkonný řídicí systém je určený do náročných aplikací průmyslové automatizace středního a velkého rozsahu s až 10 000 vstupy a výstupy a se zvýšenou provozní spolehlivostí. Vhodný pro odvětví průmyslové automatizace, jako jsou například rafinerie, plynárenství, velká energetika i budovy, těžký průmysl a strojírenství, doprava a podobně. Systém Tecomat TC800 přináší rozšířené možnosti, jednoduše výměnné moduly na liště a skvělý poměr cena/výkon. A samozřejmě také kompatibilitu s předchozími generacemi řídicích systémů TECO, což je zásadní výhoda jak pro jejich uživatele, tak pro integrační firmy.



Podrobnosti o novém Tecomatu a jeho křest jsme rozdělili do dvou záznamů. Následující popisuje nejen parametry, ale i více souvisejících okolností ...



Nelze vyjmenovat všechny přítomné, ale byl tam Petr Ovčáček, Jaromír Klaban, Jindřich Kubec, Josef Šiška, Pavel Smílek, Petr Postránecký, Jan Franěk, Radek Červený, Ivan Lindovský (AgeVolt, nabíjecích stanice pro elektromobily) a mnoho dalších hostů.

A nakonec křest ...




Více videozáznamů TECO naleznete v archívu zde!
Technickou dokumentaci TECO lze zde v redakční knihovně prohlížet a prohledávat!







POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost zažádat o bezplatné zaslání
papírové technické dokumentace TECOMAT

NÍŽE VEDENOU OBJEDNÁVKOU!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Teco a.s . - Havlíčkova 260, Kolín - 321 737 611 - klaban@tecomat.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.