Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Novinky EPLAN verze 2.3 roku 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.05.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Novinky EPLAN verze 2.3 roku 2014


Novinky EPLAN verze 2.3 roku 2014
Pomáhá vám EPLAN v praxi? Co vše je ve verzi 2.3 nové. A které body zazněly? Instalace softwaru EPLAN 2.3. Instalace české nápovědy. Aktualizace projektů v EPLANu 2.3. Změny v uživatelském rozhraní. Nové tabulkové zpracování. Nastavení parametrů, fulltextové vyhledávání. Změny v grafickém zobrazování. Aktualizace navigátorů při otevření. Zpracování projektu s ohledem na licenci. Změny v revizích. Změny u částečných svorek. Aktualizace artiklových databází. Ukázka ze semináře EPLANu 2014 v tomto článku.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.05.2014




Krátce o Eplanu ...
EPLAN pomáhá společnostem s optimalizací jejich procesů, vyvíjí software pro elektrotechniku, mechatroniku, fluidní technologie a technologie měření a regulace. S cílem urychlit proces vývoje produktu a tím snížit náklady projektu, zajišťujeme rozhraní k systémům CAD, PDM, PLM a ERP. Cílem je poskytovat zákazníkům poradenství v oblasti řízení, procesní poradenství v oblasti standardizace, automatizace a integrace, implementace, školení a technickou podporu.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat více informací o aktuálním EPLANu
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
EPLAN ENGINEERING CZ, s.r.o. - Dřevařská 876, Liberec - +420 485 161 097 - info@eplan.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.