Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nové multifunkční LED světla řady PYRA od Pfannenberg (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.09.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nové multifunkční LED světla řady PYRA od Pfannenberg


Nové multifunkční LED světla řady PYRA od Pfannenberg
One Fits All - Pfannenberg představuje 2 novinky ze svého portfolia. Elektrotechnický výrobce Pfannenberg rozšiřuje své produktové portfolio o řadu PYRA LED. Signalizační zařízení, která jsou vybavena moderní technologií LED, jsou k dispozici jako RGB signalizace, samostatné moduly nebo semafory nabízející flexibilní a univerzální možnosti signalizace provozních režimů pro průmyslové aplikace v oblasti informací a varování ...
Komerční sdělení, ze dne: 14.09.2020



Vrcholem série je verze RGB:

zde je možné si vybrat z rozsahu barev RGB, a tak si pomocí jednoho zařízení vizualizovat požadovaný stav. Flexibilní signální světla LED se používají v široké škále aplikací, například při provozu strojů a zařízení, při plánování výroby a manipulaci s materiálem, pro informace o stavu strojů, místností nebo oblastí a pro řízení přístupu.



Regulace počtu zákazníků v obchodech v době pandemie.
Společnost Pfannenberg společně s výrobci kamer a systémovými integrátory vyvinula Plug&Play řešení pro obchodní prostory. Kamery s integrovanou funkcí počítání osob zaznamenávají, kolik zákazníků a zaměstnanců se aktuálně nachází v obchodě. Na základě toho systém vyhodnotí úroveň nebezpečí a přímo řídí světlo PYRA LED RGB. Po dosažení maximálního bezpečného počtu zákazníků se světlo RGB ve vstupní oblasti změní na červené a zpět na zelené se změní až tehdy, pokud se tento počet sníží. Měřit a signalizovat lze i například teplotu, rozestupy mezi lidmi nebo použití roušek.



S jedním světlem PY L-S, RGB světlem PY L-S RGB, semaforem PY L-S-TL / TLA se sirénou nebo bez sirény a také se zvukově-vizuální kombinací PA L1 rozšiřuje Pfannenberg své produktové portfolio pro širokou škálu aplikací.



„Při vývoji této produktové řady jsme se důrazně zaměřili na velmi širokou škálu možných aplikací,“ říká Volker Matthies, ředitel společnosti Global Product Management Signaling Technology ve společnosti Pfannenberg. „One Fits All pomáhá našim zákazníkům mít po ruce správný produkt, aniž by se zbytečně zvyšovala úroveň zásob“.

Technologie LED se vyznačuje především svou flexibilitou a trvanlivostí. V signální technologii však LED světla nabízejí mnoho dalších výhod: jas, barvy světla a časové sekvence umožňují různé kombinace odpovídající potřebám zákazníků. Lze volit nejen režim signalizace, ale také frekvenci blikání a záblesků, což umožňuje flexibilní využití světla pro jakoukoli aplikaci: Stálé světlo indikuje stav nebo varování, blikající světlo signalizuje nepřetržitou výstrahu a zábleskové světlo je důležité pro větší viditelnost v případě poplachu.

Kromě toho mohou být LED světla PYRA zapuštěna.

Uživatelé těží z plochého a diskrétního designu zařízení, které lze snadno integrovat do stávajícího návrhu strojů a zařízení a zároveň zajistit plnou viditelnost o 360°. Rozsah napájení umožňuje připojení k téměř jakémukoli napájecímu napětí a zaručuje nespočet možností aplikace.



One Fits All - světlo PYRA RGB
Vrcholem řady LED PYRA je světlo RGB. Externí ovládání barev a režimů umožňuje uživateli zvolit režim signalizace a barvu pomocí externího ovládání. Díky této funkčnosti lze různé situace zobrazit pouze jedním světlem namísto signálních sloupků používaných v minulosti. To šetří zbytečné náklady na skladování a nabízí maximální flexibilitu.




Flexibilní konfigurace - semafor PYRA LED

Semafor PYRA LED je buď již kompletně smontovaný nebo může být podle potřeby kombinován. Plně sestavený semafor PY L-TL je k dispozici s dvou nebo třístupňovými LED moduly v barvách červená /zelená nebo červená /žlutá/ zelená.

V případě individuálně složeného světelného zdroje tvoří konstrukci předem smontovaná základna s požadovaným počtem stupňů. V závislosti na aplikaci si pak uživatelé mohou vybrat mezi 2, 3 nebo 4 funkčními moduly, tj. různé barevné LED moduly a / nebo výkonnou sirénu PATROL-PA L1.

Již známá kombinace zábleskového majáku a sirény PA X1 ze série PATROL je tak rozšířena o LED verzi PA L1. Zatímco akustická část zůstala nezměněna, optická část má nyní stejnou flexibilitu jako celá řada PYRA LED.

Další informace naleznete zde!


V České republice společnost Pfannenberg zastupuje EMS ELEKTRO s.r.o.

www.ems-elektro.cz
pfannenberg@ems-elektro.cz
tel +420 576 074 344

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
EMS ELEKTRO s.r.o. - tř. Tomáše Bati 1766, Otrokovice - 577 664 343 - ems@ems-elektro.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.