Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nová divize ELKOV lighting získává ve spojení OMS Lighting dominantní pozici na českém trhu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.04.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nová divize ELKOV lighting získává ve spojení OMS Lighting dominantní pozici na českém trhu


Nová divize ELKOV lighting získává ve spojení OMS Lighting dominantní pozici na českém trhu
Partnerství společností ELKOV elektro a OMS má za cíl nabídnout klientům komplexní světelné řešení na vysoké profesionální úrovni. Z toho důvodu společnost ELKOV elektro založila novou divizi ELKOV lighting se sídlem v Praze, kterou řídí Pavel Sedláček. Dle jeho slov, úkolem této divize je v projektech prosazovat moderní světelné a technické řešení především na bázi LED technologie. Všechna svítidla a světelné soustavy pochází z ...
Komerční sdělení, ze dne: 9.04.2014



... výroby OMS. Světelně-technické návrhy a projekty zpracovává tým odborníků a techniků z ELKOV lighting, který zároveň zabezpečuje i kompletní zákaznický servis.“

 
Pro větší náhled kliknout!

Společnost ELKOV elektro patří s ročním obratem téměř 1,5 miliardy korun k nejvýznamnějším velkoobchodům elektromateriálem a svítidly v České republice. „V současné době máme jako skupina ELKOV nejsilnější zázemí týkající se světla v České republice. Máme silný tým techniků a obchodníků, kteří mají za úkol pomoci našim partnerům realizovat zakázky jakkoliv náročné a v jakémkoliv rozměru“, říká Michal Vodička, výkonný ředitel společnosti.


Pro větší náhled kliknout!

Slovenská společnost OMS je tvůrcem a světovým výrobcem průmyslových a designových svítidel a inovativních světelných řešení pro interiér i exteriér. Vlastní výzkumné a vývojové centrum, interní oddělení designu a nadstandardní technické zázemí, které umožňuje vytvářet nové trendy v osvětlení. „Za minulé roky jsme vyrostli na pozici významného evropského hráče ovlivňující světelný průmysl, na společnost, která pomáhá tvořit budoucnost osvětlení. Naším cílem je ukázat, jak z nás vyvinuté inovativní řešení s celosvětovou sítí kvalitních dodavatelů a partnerů udělali špičkového hráče připraveného realizovat projekty světového významu“, říká Vladimír Levársky, generální ředitel společnosti OMS.


Pro větší náhled kliknout!

Klíčové segmenty projektového osvětlení OMS Lighting nabízeného divizí ELKOV lighting: - kancelářské osvětlení - průmyslové osvětlení (výrobní a skladové haly, logistická centra, garáže) - veřejné osvětlení (uliční, parkové, architektonické osvětlení, osvětlení pro cyklostezky a přechody) - osvětlení pro nejrůznější typy obchodních řetězců a obchodních center - osvětlení nemocničních a zdravotnických zařízení - osvětlení sportovišť a „wellness“ center První společná prezentace strategických partnerů se konala v prostorách brněnského výstaviště na veletrhu AMPER 2014, kde byl představen kamion OMS Lighting truck, vybavený moderní 3D technologií pro profesionální světelné prezentace.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELKOV elektro a.s. - Kšírova 701/255, Brno - 566 629 401 - elkov@elkov.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.