Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: NOARK: Představení společnosti v Národním technickém muzeu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.06.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

NOARK: Představení společnosti v Národním technickém muzeu


NOARK: Představení společnosti v Národním technickém muzeu
Na český a slovenský elektrotechnický trh vstupuje společnost NOARK Electric, která je součástí nadnárodního koncernu s více než 25 tisíci zaměstnanci. Zabývá se vývojem, výrobou a distribucí elektrotechnických přístrojů a komponentů. Praha se tak stavá vedle Chicaga a Šanghaje jedním z regionálních obchodních center společnosti. Na všechny výrobky je 5letá záruka. To je pro elektrotechnický trh novinka. Noark chce ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.06.2012



Praha se tak stává vedle Chicaga a Šanghaje jedním z regionálních obchodních center společnosti. Na všechny výrobky je 5letá záruka. To je pro elektrotechnický trh novinka. Noark chce tím jasně deklarovat, že kvalita je jedna z priorit. Kromě nadstandardní záruky je zde zcela nová příležitost a bezkonkurenční péče pro zákazníky a obchodní partnery, uvádí Jaroslav Šuda, CEO společnosti NOARK Electric Europe, a potvrzuje tak celosvětovou strategii společnosti založenou na vysokých investicích do vlastního produktového vývoje a práci s nejnovějšími technologiemi a výrobními prostředky.

Do produktového portfolia NOARK Electric patří jisticí a spínací přístroje, rozvodnice a propojovací systémy určené pro použití jak v domovních elektroinstalacích, administrativních budovách, tak i ve fotovoltaických systémech.

 

Podívejte se na jednu z prvních prezentací NOARK ...




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o produktový katalog NOARK
níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
NOARK Electric Europe s.r.o. - Sezemická 2757/2, Praha 9 - +420 226 203 120 - InfoCZ@noark-electric.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.