Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

NOARK Electric vstupuje na český a slovenský elektrotechnický trh


Document Actions
NOARK Electric vstupuje na český a slovenský elektrotechnický trh
Na český a slovenský elektrotechnický trh vstupuje společnost NOARK Electric. Jaké má tato společnost plány a čím si chce získat českého zákazníka? Jakou technickou podporu a kolikaletou záruku na své výrobky nabízí? Kde má regionální centra a jaké je firemní motto této společnosti? ...
Komerční sdělení, ze dne: 8.12.2011
reklama

 

Na český a slovenský elektrotechnický trh vstupuje společnost NOARK Electric, která je součástí nadnárodního koncernu s více než 25 tisíci zaměstnanci. Zabývá se vývojem, výrobou a distribucí elektrotechnických přístrojů a komponentů. Praha se tak stává vedle Chicaga a Šanghaje jedním z regionálních obchodních center společnosti. NOARK Electric kromě stávajícího evropského distribučního centra plánuje vybudovat v České republice i nové vývojové centrum a dále výrobní závod ve východní Evropě.

"Na všechny naše výrobky nabízíme 5letou záruku. To je pro elektrotechnický trh novinka, takovou záruku nikdo jiný nenabízí. Chceme tím jasně deklarovat, že kvalita je jedna z našich priorit. Kromě nadstandardní záruky přinášíme i zcela novou příležitost a bezkonkurenční péči pro naše zákazníky a obchodní partnery," uvádí Jaroslav Šuda, CEO společnosti NOARK Electric Europe, a potvrzuje tak celosvětovou strategii společnosti založenou na vysokých investicích do vlastního produktového vývoje a práci s nejnovějšími technologiemi a výrobními prostředky.

Vedle kvality produktů klade NOARK Electric důraz i na prvotřídní logistický servis. Proto v Praze vybudoval moderní evropské distribuční centrum, které zajišťuje dodávky do celé Evropy. "V první etapě se zaměříme na aktivity ve střední a východní Evropě. Naším dlouhodobým cílem je pak celý evropský trh," dodává Jaroslav Šuda. "V České republice připravujeme za podpory agentury CzechInvest vývojové centrum pro Evropu. Zároveň v oblasti střední a východní Evropy plánujeme výstavbu výrobních závodů."

Do produktového portfolia NOARK Electric patří jisticí a spínací přístroje, rozvodnice a propojovací systémy určené pro použití jak v domovních elektroinstalacích, administrativních budovách, tak i např. ve fotovoltaických systémech. "Co se týče vývoje a výroby našich produktů, řídíme se mottem Jednoduchá instalace a spolehlivé fungování," uvádí Radko Svrdlin, Country Sales Manager pro Českou republiku a Slovensko. "Technologie ale není vše, proto klademe důraz na vstřícný a profesionální přístup našich zaměstnanců vůči obchodním partnerům. Nechceme totiž jen dodávat technicky vyspělé produkty. Naším cílem je vše řešit jednoduše, účelně, s minimem administrativy a pro naše zákazníky udělat maximum," dodává Svrdlin.

Sledujte podrobnosti o vstupu NOARK Electric Europe na český trh ...

 

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
NOARK Electric Europe s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
DALŠÍ FIREMNÍ ODKAZY
První hromosvodní centrum v České republice bylo před třemi léty otevřeno v odborném učilišti v Chomutově. Minulý týden se objevilo na zcela nové adrese. Vše v souvislosti s narozeninami LUMA Plus a rekonstrukcí jejich sídla ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933