Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Elektrosvit přišel s novou svítilnou (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.12.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Elektrosvit přišel s novou svítilnou


elsvit_lampi_2.jpg
Na libereckém Elektro Festu představil Elektrosvit novou ruční akumulátorovou svítilnu, která je prokazatelně zajímavá i pro další uživatele než jsou elektromontéři.
Margita Boháčová, ze dne: 12.12.2002

Již známý usměvavý  Miroslav Štilárek z oddělení marketingu Elektrosvitu Svatobořice dokázal poutavě vypovědět mnohé o praktické pomůcce, kterou je nová ruční akumulátorová svítilna. 

Je sestavena z nádoby s akumulátorem a víkem v podobě rukojeti s reflektorem. Ve víku se nachází plošný spoj s objímkou žárovky, svítivá LED dioda, objímka reflektoru, reflektor, mikrospínač, nabíjecí konektor.

Pokud pootočíte objímku reflektoru, lze reflektor přesunout vpřed nebo vzad, čímž plynule měníte světelný kužel. Pro případnou úpravu barvy světla, můžete použít barevných clon.
Svítilna je vybavena elektronickým zařízením a mikrospínačem pro trvalý svit maximální intenzitou, přerušovaný svit úspornou intenzitou a speciální funkce (signalizace baterie, signalizace dobíjení).
Doba nepřerušeného svícení při plném výkonu je až 12 hodin! Při přerušovaném nebo tlumeném světle až 50 hodin.
Jako další příslušenství si můžete objednat síťový nabíječ, propojovací kabel pro nabíjení z autobaterie, barevné filtry (červený, zelený, oranžový).

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.