Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Hausmesse Elektram 2002. (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.09.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Hausmesse Elektram 2002.


Co bylo v Hradci Králové na domácí výstavě Elektramu 2002? Bylo o stan navíc, tedy plochy opravdu hodně. Vystavovatelů ještě více...
Petr Nasadil, ze dne: 9.09.2002

Oproti loňskému roku přibyl na ploše určené pro domácí výstavu jeden prezentační stan navíc. Elektram snad jako jediný zahraniční elektrotechnický velkoobchod se drží tradiční této propagace svých dodavatelů.

Výstavní stany.

Od našeho posledního setkání s tímto velkoobchodem se plánovaně změnilo vedení firmy.

Ing.Štěpánek, poradce Sonepar Ing.Chrtek, generální ředitel

Ing.Štěpánek předal vedení společnosti Ing.Chrtkovi a sám se věnuje dál pracovní činnosti jako poradce zahraničního koncernu Sonepar v ČR. Obchodním ředitelem je Jiří Louda a vedoucí prodeje Pavel Seidl.

Jiří Louda, obchodní ředitel Pavel Seidl, vedoucí prodeje

Výstavu si návštěvníci pochvalovali zejména proto, že jim bylo jasné, že vše co vidí, mohou získat právě díky svému velkoobchodu Elektram. Podle našich náhodných rozhovorů se návštěvníci objevovali opravdu z různých koutů republiky. Např. Frýdek Místek, Plzeň, Zlín...., tedy nebyla to pouhá místní výstava.

Odborníci Elektro Bečov a Wago

K vidění byli vidět opravdu přední výrobci elektroinstalačních materiálů jejichž výčetka by byla opravdu dlouhá.

Ing.Kopa září v novém působišti!

Kromě zajímavých kontaktů, přehledu o personálních změnách u dodavatelů, byly samozřejmě k vidění novinky a k dostání katalogy. Jako na každé výstavě mohl návštěvník "omakat" materiál, což bohužel prostřednictvím Internetu možné není. Zpestření výstavy byla tombola a občerstvení. Počasí se zhoršilo až na samý konec akce.

Pohled na zesláblé a vyhládlé návštěvníky :-)

Takže příští rok opět první týden v září....

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.