Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Českomoravská elektrotechnická asociace ELA (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.01.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Českomoravská elektrotechnická asociace ELA


elalogo2.gif
Podnikatelský a zaměstnavatelský svaz navazující na činnost našich předních elektrotechnických odborníků. S tímto logem se můžete setkat na různých významných akcích. Podívejme se tedy blíže o koho se jedná.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.01.2002

Ing. František HÝBNER - ředitel asociace
Sdružování elektrotechnických podniků v naší republice má již dlouholetou tradici. Podnikatelé, mezi něž patřili i Ing. Křižík a Ing. Kolben, se začali na přelomu 19. a 20. století sdružovat zpočátku do Spolku českých elektrotechniků a po vzniku Československa do Elektrotechnického svazu. V 50. letech byla tato svazová činnost zrušena a byla obnovena až v roce 1990, kdy organizace elektrotechnického průmyslu založily nejdříve elektrotechnickou sekci Svazu průmyslu ČR a v lednu 1992 dnešní ekonomicky i právně samostatnou Českomoravskou elektrotechnickou asociaci.

Ing. František HÝBNER - ředitel asociace

Naše asociace je podnikatelský a zaměstnavatelský svaz. Sdružujeme právnické i fyzické osoby z elektronického a elektrotechnického průmyslu, zdravotnické techniky, informačních služeb a další firmy s příbuznou výrobní orientací či obchodními zájmy. Členové ELA tím vytvářejí lobby pro prosazování svých požadavků na úrovni státních orgánů i v oblasti zaměstnavatelských vztahů. Udržujeme proto přímé kontakty s představiteli MPO ČR, MF ČR, MH ČR, FNM ČR a pod.

V souladu se svými stanovami a usnesením valné hromady asociace z 25. května 2001 poskytuje asociace členským organizacím v roce 2000 zejména následující činnosti a služby:

Pokud vás zajímají členové Českomoravské elektrotechnické asociace, klikněte zde!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ČESKOMORAVSKÁ ELEKTROTECHNICKÁ ASOCIACE - Dačického 10, Praha 4 - 02-61 21 36 23-24 - ela@ncip.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.