Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Návštěva u listu Electrical News


Document Actions
Návštěva u listu Electrical News
Sledovat zahraniční informační zdroje je určitě praktické. Ovšem spřátelit se přímo s novináři je ještě zajímavější. Zvláště tehdy, když si máte co říci. I když tento americký list známe již dlouho, tentokrát jsme si neodpustili delší komunikaci.
Miroslav Minařík, ze dne: 29.04.2010
reklama

Ve Spojených státech je v oboru mnoho informačních zdrojů. Letos jsme se zastavili na veletrhu Electric West v Las Vegas u kolegů z Electrical News, kteří se svou koncepcí nám nejvíce podobají.

 

Editor listu Electrical News Roger Avila (na obrázku nahoře vpravo) nám popsal filozofii vydávání jejich technického periodika, které zůstává na papíře a v pdf především z historických důvodů. Tedy pro své nejstarší čtenáře.

Stejně jako ekonomická recese tak i odklon směrem elektronickým médiím byl patrný. Ovšem nic není tak horké, jak se zdá, proto mějme světové trendy pod kontrolou, ale hleďme si toho, co umíme nejlépe.

Na konci přátelské schůzky byla dohoda o vzájemné kooperaci mezi redakcemi, ale to až v jiném článku ...

 

Videospot se zpracovává ... vyjde v den vydání tohoto článku!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933