Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

NAREX: Katalog elektronářadí a příslušenství 2018


Document Actions
NAREX: Katalog elektronářadí a příslušenství 2018
Elektrikář v terénu potřebuje pořádný vercajk! Tak nějak jsme to slýchali od místního rozvoďáka, který se svými stupačkami předváděl na dřevěných sloupech cirkusová čísla. Tehdy se psal rok 1970 a pohledem zpět se musím "škrabat na hlavě"! Dnes opovrhujeme některými značkami, ale ty by byly v té době úplné "zlato" proti tehdejším provedením. A když už se vracím k minulosti, nelze nevzpomenout na značku Narex. Co se dnes pod tímto názvem objevuje mezi elektrikáři?
Jiří Macháček, ze dne: 15.08.2018
reklama


Kdepak pouze vrtačky ...!
Snad žádná značka na světě nevyrábí pouze jeden produkt. Svá know how strategicky diverzifikují mezi více položek. Nás, jako spotřebitele vůbec nemusí zajímat, kdo to vyrábí, nebo které části pochází odkud. Značce buď věříme nebo ne. To je síla a také Achillova pata každé značky. Proto je kolem značek takový fofr ...



Co v katalogu objevíme?
Jde o elektrické nástroje jako vrtačky bez příklepu, vrtačky s příklepem, magnetické vrtačky, vrtací a kombinovaná kladiva, míchadla, akumulátorové vrtací šroubováky, akumulátorové příklepové šroubováky, akumulátorové svítilny, akumulátorové rázové utahováky, rázové utahováky, úhlové brusky, přímé brusky, nůžky, prostřihovače, listové pily, kotoučové pily, řetězové pily, hoblíky, vibrační brusky, vysavače, ochranné pomůcky ...


Pro větší náhled kliknout!

Provedení katalogu
Na zhruba 122. stránkách nás čekají dobře připravené technické informace. Například u vrtaček jmenovitý příkon, max. ø vrtání, max. krouticí moment, rozsah sklíčidla, ø upínacího krku, závit na vřetenu, hmotnost ... ale následuje podrobný popis funkcí všech nástrojů. Nechybí názorná obrazová dokumentace, důležité souvislosti jako součásti dodávky nebo volitelné příslušenství. I když se to někomu může zdát naprosto normální, ale ne vždy jsou takhle pěkně popsané funkce zařízení.


Pro větší náhled kliknout!

Jde o sortiment, který není ryze elektrikářský, ovšem nedovedu si bez takových nástrojů představit ani montéra ani dílnu. Kolega, který vybavuje naši firmu nářadím, si dlouho vystačil s dvěma značkami. Než přišel na to, že svět není tak ideální, jak si myslel a nyní nás všechny chce školit :-) A co vy a Narex?

Katalog můžete prohlížet zde!




POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
nářadí NAREX

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 8)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Narex s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Rakouská pobočka OBO BETTERMANN začíná stavět další objekt! S heslem "Růst potřebuje prostor" startuje výstavba nového kancelářského, logistického a školicího centra v Gramatneusiedlu. Tam vzniká budoucí zázemí OBO Austria. Do konce roku bude nová budova OBO přístřeším pro zhruba třicet pracovníků značky. Do budoucna značka OBO zpevní svou dosavadní síť. A jaké je ohlédnutí za českou pobočkou? V květnu 2019 společnost OBO BETTERMANN oslavila na pražském ...
DALŠÍ FIREMNÍ ODKAZY
Pokud vidíme klubko ohebných husích krků, tak vězte, že nemají všechny značky stejné vlastnosti. Některé jsou více odolné, některé méně, ale to není všechno! Cenový rozdíl není pouze v použité hmotě, ale také v konstrukci. A tam bývá často "zakopaný pes" ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933