Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: NAREX: Katalog elektronářadí a příslušenství 2018 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.08.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

NAREX: Katalog elektronářadí a příslušenství 2018


NAREX: Katalog elektronářadí a příslušenství 2018
Elektrikář v terénu potřebuje pořádný vercajk! Tak nějak jsme to slýchali od místního rozvoďáka, který se svými stupačkami předváděl na dřevěných sloupech cirkusová čísla. Tehdy se psal rok 1970 a pohledem zpět se musím "škrabat na hlavě"! Dnes opovrhujeme některými značkami, ale ty by byly v té době úplné "zlato" proti tehdejším provedením. A když už se vracím k minulosti, nelze nevzpomenout na značku Narex. Co se dnes pod tímto názvem objevuje mezi elektrikáři?
Jiří Macháček, ze dne: 15.08.2018



Kdepak pouze vrtačky ...!
Snad žádná značka na světě nevyrábí pouze jeden produkt. Svá know how strategicky diverzifikují mezi více položek. Nás, jako spotřebitele vůbec nemusí zajímat, kdo to vyrábí, nebo které části pochází odkud. Značce buď věříme nebo ne. To je síla a také Achillova pata každé značky. Proto je kolem značek takový fofr ...



Co v katalogu objevíme?
Jde o elektrické nástroje jako vrtačky bez příklepu, vrtačky s příklepem, magnetické vrtačky, vrtací a kombinovaná kladiva, míchadla, akumulátorové vrtací šroubováky, akumulátorové příklepové šroubováky, akumulátorové svítilny, akumulátorové rázové utahováky, rázové utahováky, úhlové brusky, přímé brusky, nůžky, prostřihovače, listové pily, kotoučové pily, řetězové pily, hoblíky, vibrační brusky, vysavače, ochranné pomůcky ...


Pro větší náhled kliknout!

Provedení katalogu
Na zhruba 122. stránkách nás čekají dobře připravené technické informace. Například u vrtaček jmenovitý příkon, max. ø vrtání, max. krouticí moment, rozsah sklíčidla, ø upínacího krku, závit na vřetenu, hmotnost ... ale následuje podrobný popis funkcí všech nástrojů. Nechybí názorná obrazová dokumentace, důležité souvislosti jako součásti dodávky nebo volitelné příslušenství. I když se to někomu může zdát naprosto normální, ale ne vždy jsou takhle pěkně popsané funkce zařízení.


Pro větší náhled kliknout!

Jde o sortiment, který není ryze elektrikářský, ovšem nedovedu si bez takových nástrojů představit ani montéra ani dílnu. Kolega, který vybavuje naši firmu nářadím, si dlouho vystačil s dvěma značkami. Než přišel na to, že svět není tak ideální, jak si myslel a nyní nás všechny chce školit :-) A co vy a Narex?

Katalog můžete prohlížet zde!




POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
nářadí NAREX

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Narex s.r.o. - Chelčického 1932, Česká Lípa - +420 481 645 183 - narex@narex.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.