Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Nano Energies - zásobování energií z obnovitelných zdrojů


Document Actions
Nano Energies - zásobování energií z obnovitelných zdrojů
Technologická společnost Nano Energies obchoduje s elektřinou a firmám i domácnostem poskytuje energetická řešení založená na principu trvalé udržitelnosti. Její dceřiná společnost Nano Green jako jediná firma na českém trhu nabízí ekologicky orientovaným zákazníkům elektřinu pocházející výhradně z obnovitelných zdrojů. Jaké služby nabízí Nano Energies majitelům elektromobilů?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.01.2016
reklama

O službách společnosti Nano Energies v oblasti elektromobility, plug-in hybridu BMW i8 a možnostech nabíjení elektromobilů jsme hovořili s Michalem Havlem.


Krátce o firmě Nano Energies
Nano Energies je technologická společnost, která na českém trhu působí od roku 2008. Prostřednictvím svých dceřiných společností Nano Energies Trade a Nano Green obchoduje s elektřinou a firmám i domácnostem poskytuje energetická řešení založená na nejnovějších technologiích a principu trvalé udržitelnosti. Nano Energies Trade je majoritním hráčem na českém spotovém trhu s elektřinou. Vedle obchodování s energií však vytváří i vlastní produkty a technologie v oblasti smart grid, které domácnostem i firmám pomáhají optimalizovat spotřebu elektřiny. Nano Green jako jediná firma na českém trhu nabízí ekologicky orientovaným zákazníkům elektřinu pocházející výhradně z obnovitelných zdrojů. 100% zelenost dodávané elektřiny garantuje každoroční nezávislý audit společnosti PricewaterhouseCoopers Audit.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 2)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933