Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nabíjecí stanice pro mobilní telefony Chargebox (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nabíjecí stanice pro mobilní telefony Chargebox


Nabíjecí stanice pro mobilní telefony Chargebox
Každý někdy zažil, že se mu v nevhodnou chvíli vybil mobilní telefon. František Polák a Martin Kočica ze společnosti Friendlyway na AMPERu 2014 představili produkt, který tento problém řeší. Chargebox je stanice vybavená uzamykatelnými boxy, do nichž lze vložit mobilní telefon a nechat si ho zde dobít. Které mobilní telefony dobíjí? Jaké jsou druhy jejího provedení? A jakou funkci má LCD displej? Sledujte článek s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.11.2014



Dobít si mobil na veřejném místě? K tomu slouží nabíjecí stanice Chargebox. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



O společnosti Friendlyway
Společnost Friendlyway se stala v roce 2000 výhradním zástupcem společnosti Friendlyway AG pro Českou republiku a Slovensko. Je výrobcem informačních internetových terminálů-kiosků. Společnost Friendlyway nabízí kromě dodávky technických prostředků i ucelená řešení pro využití informačních kiosků. Součástí nabídky jsou i celosvětově používané softwarové produkty. 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.