Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Na brněnském výstavišti proběhla konference o LED technologiích (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.10.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Na brněnském výstavišti proběhla konference o LED technologiích


Na brněnském výstavišti proběhla konference o LED technologiích
Ve středu 23. září se konal na výstavišti v Brně v pavilonu E druhý ročník LED konference pořádané velkoobchodem Elfetex. Téměř 300 účastníků si vyslechlo zajímavé informace o kvalitních LED technologiích a možnostech jejich aplikace. Velký zájem měli návštěvníci především o informace z oblasti vestavných LED svítidel pro domácí použití a oblasti světelných zdrojů a svítidel se zvýšeným krytím pro průmyslové prostory.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.10.2015



Na LED konferenci jsme se vypravili s kamerou. V reportáži se dozvíte, jak to na konferenci vypadlo, co se účastníci dozvěděli nebo v jaké oblasti je zatím využití LED technologií problematické.



Krátce o společnosti Elfetex
Společnost Elfetex vznikla v roce 1991 jako soukromá společnost s cílem působit v oblasti velkoobchodní činnosti prodeje elektroinstalačního materiálu. V současné době patří Elfetex v oblasti velkoobchodního prodeje elektroinstalačního materiálu k největším hráčům na českém trhu. Sídlem vedení a řízení společnosti je administrativní budova a centrální logistický sklad v Plzni. V průběhu let společnost vybudovala stabilní síť 22 prodejních míst po celé ČR. Společnost zaměstnává na 240 zaměstnanců. Roční obrat činí přes 1,2 miliardy Kč.
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elfetex spol. s r.o. - Hřbitovní 31a, Plzeň - 377432311 - marketing@elfetex.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.