Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Na brněnské FEKT VUT proběhl první základní kurs KNX ještě před 30. narozeninami (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.09.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Na brněnské FEKT VUT proběhl první základní kurs KNX ještě před 30. narozeninami


Na brněnské FEKT VUT proběhl první základní kurs KNX ještě před 30. narozeninami
Během září jsme společně s Josefem Kuncem a dlouhou řadou členů české asociace KNX připravovali videodokument ku příležitosti 30. výročí KNX na světě. Během natáčení jsme rozebrali činnost spolku a jeho přínosy do nejmenších detailů. Už víme, co je na členství tak cenné a proč jsou členové na ně hrdí. Už známe všechna školící centra v České republice, jaký je jejich přínos pro integrátory a také pro samotné investory. A kromě toho ve školícím centru na brněnské FEKT VUT proběhl první základní kurs KNX ještě před 30. narozeninami ...
Josef Kunc, Tým portálu Elektrika, Karel Herma, ze dne: 28.09.2020



Kdy vzniklo školící centrum v Brně?
Mezi lety 2019 a 2020 se podařilo začlenit nově vzniklé školicí centrum KNX na Fakultě elektrotechniky a komunikačních technologií na VUT v Brně mezi řadu obdobných center rozmístěných ve více než 70 zemích ve všech světadílech.


O čem jsme s Josefem Kuncem hovořili letos před létem?


Oficiální sdělení k aktuálnímu stavu školení:
"Koronavirová epidemie nedovolila pořádat certifikační kurzy KNX v původně plánovaných termínech od března 2020. Teprve minulý týden se v tomto školicím centru mohl uskutečnit první základní týdenní kurz KNX. Všechny prezentace účastníci mohli sledovat nejen na centrálním plátně, ale také na displejích PC přímo na svých velmi dobře vybavených výukových pracovištích.

 
Pro větší náhled kliknout!

Proto nebylo žádným překvapením, že všech šest účastníků výborně zvládlo závěrečný teoretický i praktický test. Takto se všichni zařadili mezi certifikované Partnery KNX, kteří jsou schopni projektovat, programovat i servisovat celosvětově normalizované inteligentní instalace KNX v rodinných domech i v komerčních a podobných budovách."

Co o školícím centru na brněnském FEKT již víme?



A tak školící centrum v Brně má první křest certifikačním školením a oslava 30. narozenin bude! Virtuální, ale bude!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KNX národní skupina České republiky, z.s. - Technická 3058/10, Brno - 730 521 526 - sekretar@knxcz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.