Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MURRELEKTRONIK: Produktový katalog 2015 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.04.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MURRELEKTRONIK: Produktový katalog 2015


MURRELEKTRONIK: Produktový katalog 2015
Podívejme se zblízka na obří český katalog sortimentu, který je cílen více do průmyslových aplikací než do domovních rozvodů. Ovšem ani použití v této oblasti nelze vyloučit. Produktový katalog 2015 osloví projektanty, konstruktéry i systémové integrátory. Rádi do něj ale samozřejmě nakouknou i ostatní. Revizní technik nebo elektromontér tento katalog využije pro možná technická upřesnění a obchodník pro upřesnění objednacích informací.
Miroslav Minařík, ze dne: 23.04.2015



MURRELEKTRONIK uvádí mezi elektrotechnické odborníky nový český produktový katalog. Na první pohled lze vytušit obsáhlé portfolio produktů. Podívejme se krátce na tohoto "zeleného obra".


Provedení katalogu
Provedení je vyjádřitelné slovem "bytelné". Opravdu bez nadsázky. Přesná a pevná vazba (viz zde) drží pohromadě více než 450 stran informací. Každému produktu je věnovaná celá lakovaná a barevná strana A4. U detailu se dozvíte kromě objednacích, také technické údaje včetně popisu funkce a rozměrů. Počítejte s obrázkem a v případě potřeby nechybí schéma zapojení nebo kótovaná perokresba.

 
Pro větší náhled klikněte!

Co v katalogu objevíme

Jak jsem již zmínil, nečekejme klasický domovní elektroinstalační sortiment. Murrelektronik se zaměřuje více na průmysl.



Pro větší náhled klikněte!


Koho katalog osloví

Myslím, že nebude žádným překvapením, pokud uvedu projektanty, konstruktéry či systémové integrátory. Samozřejmě do něj rádi nakouknou i ostatní. Revizní technik nebo elektromontér tento katalog využije pro možná technická upřesnění a obchodník pro upřesnění objednacích informací.


Pro větší náhled klikněte!


Můj závěr
Samotný pěkný katalog sice sám nedělá "značku značkou", ovšem je hodně vypovídající. Murrelektronik je v Česku aktivní, má ve Stodě silné zázemí a technickou podporu rozmístěnou rovnoměrně po celé republice. Pohledem do zahraničí objevíme další velký rozměr mateřského "úlu". Pak záleží jen na vás, jak to dokážete využít v praxi.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.